Sezina Kelsey boeken

Bekend van 2x finaleplaats The Voice Kids
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Sezina Kelsey boeken voor jouw feest of evenement? Sezina Kelsey wist van jongs af aan al; later wil ik alleen maar zingen. Als jongste deelneemster én winnares van de talentenjacht “Hoorn Heeft Talent” beleefde ze, op 9-jarige leeftijd, haar debuutoptreden en dat was het begin van haar deelname aan een reeks grote talentenjachten.

Boekingen van Sezina Kelsey

In 2016 deed Sezina mee aan The Voice Kids en kwam met Team Ali B tot en met The Battles. Vervolgens schreef ze zich in 2017 in voor het Nationaal Junior Songfestival waar zij schitterde in de finale en eindigde als 2e.

Nederlandse zangeres boeken

In 2019 deed Sezina nog een keer mee aan The Voice Kids. Als 14-jarige zong zij met haar blind audition het nummer What About Us van Pink, dat inmiddels meer dan 3,1 miljoen keer is bekeken op YouTube. Coach Marco Borsato was zeer onder de indruk van de jonge zangeres en nam haar mee naar de finale. Dat leverde haar onder meer een optreden op met Glennis Grace, met wie ze in 2019 One Moment In Time zong tijdens de Whitney Tribute shows in Rotterdam en Antwerpen.

Boekingen van Sezina Kelsey

In 2020 neemt Sezina deel aan The Voice of Holland met de klassieker van Céline Dion All By Myself en kiest voor Team Waylon.  Hij vindt haar talent “ongelofelijk, echt ongelofelijk”, maar helaas nam hij haar niet mee naar de live shows. Gelukkig heeft ze nog alle tijd en talent om de top te bereiken. Ze wil als jonge artiest een voorbeeld zijn voor jongeren die ook een “droom” hebben. Sezina zelf? Die wil gewoon niks anders dan een superster worden. ‘En daar moet alles voor wijken’, grapt de zangeres.

Direct Sezina Kelsey boeken? Klik hier voor boekingen van Sezina Kelsey

Sezina Kelsey boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sezina Kelsey

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand