Sezina Kelsey boeken

Bekend van 2x finaleplaats The Voice Kids
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Sezina Kelsey boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sezina Kelsey. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sezina Kelsey wist van jongs af aan al; later wil ik alleen maar zingen. Als jongste deelneemster én winnares van de talentenjacht “Hoorn Heeft Talent” beleefde ze, op 9-jarige leeftijd, haar debuutoptreden en dat was het begin van haar deelname aan een reeks grote talentenjachten.

Biografie Sezina Kelsey

In 2016 deed Sezina mee aan The Voice Kids en kwam met Team Ali B tot en met The Battles. Vervolgens schreef ze zich in 2017 in voor het Nationaal Junior Songfestival waar zij schitterde in de finale en eindigde als 2e.

Nederlandse zangeres boeken

In 2019 deed Sezina nog een keer mee aan The Voice Kids. Als 14-jarige zong zij met haar blind audition het nummer What About Us van Pink, dat inmiddels meer dan 3,1 miljoen keer is bekeken op YouTube. Coach Marco Borsato was zeer onder de indruk van de jonge zangeres en nam haar mee naar de finale. Dat leverde haar onder meer een optreden op met Glennis Grace, met wie ze in 2019 One Moment In Time zong tijdens de Whitney Tribute shows in Rotterdam en Antwerpen.

Boekingen van Sezina Kelsey

In 2020 neemt Sezina deel aan The Voice of Holland met de klassieker van Céline Dion All By Myself en kiest voor Team Waylon.  Hij vindt haar talent “ongelofelijk, echt ongelofelijk”, maar helaas nam hij haar niet mee naar de live shows. Gelukkig heeft ze nog alle tijd en talent om de top te bereiken. Ze wil als jonge artiest een voorbeeld zijn voor jongeren die ook een “droom” hebben. Sezina zelf? Die wil gewoon niks anders dan een superster worden. ‘En daar moet alles voor wijken’, grapt de zangeres.

Direct Sezina Kelsey boeken? Klik hier voor boekingen van Sezina Kelsey

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sezina Kelsey kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sezina Kelsey wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sezina Kelsey wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sezina Kelsey online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sezina Kelsey kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sezina Kelsey boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sezina Kelsey kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sezina Kelsey boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sezina Kelsey

Sezina Kelsey inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sezina Kelsey

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand