Irwan boeken

* DJ * Duur: 1 x 90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban / Eclectic

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

DJ Irwan is een van Nederlands, Europa’s en zelfs Azië’s beste eclectische DJ’s. Hij begon z’n carrière als DJ tijdens de Aziatische feesten in de Roxy, wat op dat moment een van de bekendste clubs van Nederland was.

Irwan boeken

Irwan een een van de pioniers in de Nederlandse dj-scene als het gaat om z’n stijl: pure R&B en hiphop, gemixt met dance, disco, pop en zelf rock, wat leidt tot een energieke mix. Deze stijl wordt tegenwoordig vaak omschreven als Urban Eclectic. Als hij in Nederland is, is hij te vinden in de bekendste clubs of events zoals Expornstar, Jimmy Woo, 013, Noa, G.L.A.M., Sneakerz, Nope Is Dope, etc. Verder staat hij vaak op de line-up van grote (dance)festivals en urban events zoals Innercity, Mysteryland en Solar Festival.

Boekingen van Irwan

DJ Irwan wordt veel geboekt voor internationale gigs. Z’n favoriete locaties zijn Barcelona, Ibiza, Lloret de Mar, Londen, Kopenhagen en Zurich. Naast z’n carrière als DJ is Irwan ook een zeer getalenteerde zanger waardoor hij een unieke vibe creëert: spinning, scratching en singing!

Direct Irwan huren? Klik hier voor boekingen van Irwan

Video afspelen

Irwan boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag