Hasse De Moor boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dirty House

Hasse de Moor, ook wel bekend als “Monkeyboy”, is een jonge DJ/producer uit Nederland. Ondanks zijn leeftijd heeft hij nu al een indrukwekkende lijst aan internationale DJ-support: artiesten zoals Diplo, Skrillex, Dillon Francis, Deorro, GTA, Chuckie, Valentino Khan en Bro Safari draaien zijn platen 'Capoeira' en 'C.R.A.N.K.' op de grootste events, overal ter wereld.

Hasse De Moor boeken

Zijn track 'Purple Soup', in samenwerking met T3NBEARS, is onlangs uitgekomen en is gratis te downloaden op SoundCloud. Ondertussen wacht de industrie en zijn following met smacht op zijn volgende projecten.

Boekingen van Hasse De Moor

Een unieke sound met invloeden uit een breed spectrum aan elektronische muziekstijlen, gecombineerd met een duidelijk en professionele visie, maken Hasse de Moor absoluut een talent in de categorie “one to watch”. Als zijn “slaapkamer-producties” al beter zijn dan wat anderen gewaardeerde artiesten afleveren met professionele apparatuur, kun je er donder op zeggen dat er nog veel moois komen gaat. Hasse de Moor is zonder twijfel een van de nieuwe generatie top-artiesten!

Direct Hasse de Moor huren? Klik hier voor boekingen van Hasse de Moor

Hasse De Moor boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hasse De Moor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonDirty HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand