Hasse De Moor boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dirty House

Wil jij Hasse De Moor boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hasse De Moor. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hasse de Moor, ook wel bekend als “Monkeyboy”, is een jonge DJ/producer uit Nederland. Ondanks zijn leeftijd heeft hij nu al een indrukwekkende lijst aan internationale DJ-support: artiesten zoals Diplo, Skrillex, Dillon Francis, Deorro, GTA, Chuckie, Valentino Khan en Bro Safari draaien zijn platen ‘Capoeira’ en ‘C.R.A.N.K.’ op de grootste events, overal ter wereld.

Biografie Hasse De Moor

Zijn track ‘Purple Soup’, in samenwerking met T3NBEARS, is onlangs uitgekomen en is gratis te downloaden op SoundCloud. Ondertussen wacht de industrie en zijn following met smacht op zijn volgende projecten.

Boekingen van Hasse De Moor

Een unieke sound met invloeden uit een breed spectrum aan elektronische muziekstijlen, gecombineerd met een duidelijk en professionele visie, maken Hasse de Moor absoluut een talent in de categorie “one to watch”. Als zijn “slaapkamer-producties” al beter zijn dan wat anderen gewaardeerde artiesten afleveren met professionele apparatuur, kun je er donder op zeggen dat er nog veel moois komen gaat. Hasse de Moor is zonder twijfel een van de nieuwe generatie top-artiesten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hasse De Moor kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hasse De Moor wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hasse De Moor wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hasse De Moor online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hasse De Moor kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hasse De Moor boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hasse De Moor kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hasse De Moor boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hasse De Moor

Hasse De Moor inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hasse De Moor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDirty HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand