Hot Town boeken

* Coverband * Duur: 3 x 50 of 2 x 60 minuten * Geluid: exclusief, betreft inprikgage * Bezetting: 7 personen * Genre: Allround * Gage voor besloten idem, maar dan incl. geluid (800p)

€4.950,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Hot Town is een live experience zoals je die nooit eerder hebt meegemaakt. Met een enthousiast team van professionele muzikanten, zangers, dansers, producenten en de nieuwste technieken op gebied van geluid, licht en podium effecten zorgen we altijd weer voor een wervelende en verrassende performance vol interactie. Een show waar het plezier en de energie van afspat. En dát werkt gegarandeerd aanstekelijk op het publiek.

Hot Town boeken

De leden van Hot Town zijn zeer geroutineerd in binnen- en buitenland. Zij hebben gewerkt en getourd met artiesten zoals: Candy Dulfer, Robin Thicke, Anouk, Selena Gomez, Metropole Orkest, Urban Dance Squad, Berget Lewis, David Foster,Venga Boys, Trijntje Oosterhuis en vele meer.

Boekingen van Hot Town

In een show van Hot town volgen de grootste hits elkaar in rap tempo op. Van lekkere meezingers tot ‘dancy’ beats met een show waar je U tegen zegt: of je nu 80 vrienden en kennissen een wereldavond wilt bezorgen of een publiek van 10.000 man, Hot Town maakt er een onvergetelijke happening van die je wensen en verwachtingen op alle fronten overtreft.Werkelijk álles kan en niets is te gek.

Direct Hot Town huren? Klik hier voor boekingen van Hot Town

Video afspelen

Hot Town boeken

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-