Boston Tea Party boeken

Dé feestband van Nederland!
€7.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  10 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij Boston Tea Party boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boston Tea Party. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Boston Tea Party is dé superspontane feestband van Nederland. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Biografie Boston Tea Party

What You See Is What You Get! Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow. Don’t forget y’r dancin’ shoozzz! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het ‘Feest der Herkenning’: dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Is This A Party Or What?! Boston Tea Party is tegen meerprijs ook te boeken met bekende artiesten zoals bv. Glennis Grace of Xander de Buisonjé.

Nederlands beste feestband!

Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt… en dat is te zien!

Coverband boeken

Feest op het podium = feest in de zaal De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten (onze roots), feest levendig op openbare podia (festivals, feesttenten, marktpleinen) en speelt verder graag op privefeesten/ bruiloften.

Boekingen van Boston Tea Party

Een feest wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf en wordt tot in de puntjes verzorgd. Zo wordt alles op het podium netjes met zwart doek afgedekt en is de gehele achterzijde van het podium perfect gestyled door een zwarte backdrop, zodat iedere locatie direct geschikt is voor een perfecte show.

Inclusief pauze muziek

De pauze muziek wordt standaard verzorgd met speciaal daarvoor door een DJ samengestelde CD’s met aan elkaar gemixte dance- / feest-nummers, zodat het feest in de pauze gewoon doorgaat! Voor inloop, diner of uitloop zijn andere speciaal samengestelde CD’s gratis beschikbaar. Een live DJ in combinatie met de Boston Tea Party is helemaal ideaal. Een DJ kan namelijk perfect inspelen op het publiek. De Boston Tea Party samen met een professionele DJ is daarmee een absolute garantie voor een continu feestende menigte.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boston Tea Party kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boston Tea Party wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boston Tea Party wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boston Tea Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boston Tea Party kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boston Tea Party boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boston Tea Party kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boston Tea Party boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boston Tea Party

Boston Tea Party inhuren

€7.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boston Tea Party

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minuteninclusief tot 750 personen10 personenAllround€7995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-
€6.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand