Beethoven Legends boeken

Openbare optredens altijd in overleg!
€7.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7495,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Beethoven Legends boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Beethoven Legends. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De vijf muzikanten in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan muzikale ervaring, o.a. als oprichters van de populaire band Beethoven en als member van het bekende Crazy Piano’s.

Biografie Beethoven Legends

Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven: inspirerend, professioneel en spraakmakend. Met een flexibel te gebruiken LED-decor, vier leadzangers, bassist/gitarist, percussie, keys en een uitgebreid repertoire, brengt Beethoven Legends een afwisselende show!

Boekingen van Beethoven Legends

Of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, zij weten hoe ze een feest tot een succes moeten maken en drukken een duidelijk Beethoven Legends-stempel.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Beethoven Legends kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Beethoven Legends wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Beethoven Legends wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Beethoven Legends online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Beethoven Legends kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Beethoven Legends boeken

Ben jij benieuwd hoe je Beethoven Legends kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Beethoven Legends boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Beethoven Legends

Beethoven Legends inhuren

€7.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Beethoven Legends

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€7495,-

Vergelijkbare artiesten

€6.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand