De Heeren van Aemstel Band boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5795,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Heeren van Aemstel Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Heeren van Aemstel Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In de bekendste muziekkroeg van Nederland hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band. Maar uiteraard ook op andere locaties. De band is te boeken als een coverband. Maar natuurlijk ook in een samenwerking met uw favoriete artiest(en).

Biografie De Heeren van Aemstel Band

Wat een ongekende energie. Wat een heerlijke strotjes. Wat een strakke muzikanten. Maar bovenal: wat een feest! De Heeren van Aemstel Band speelde al heel wat zalen en pleinen plat. Niet voor niets dat topartiesten graag met deze band het podium onveilig maken.

Energieke, avondvullende show

Zet je schrap voor een energieke, avondvullende show met steeds weer een verrassende wending. Meestal is het  publiek gewend dat de artiesten in de pauzes even tussendoor optreden met een orkestband. In dit unieke concept maken ze juist deel uit van één doorlopend geheel. Zo krijgt men een volledige show met alle ingrediënten. En tevens blijft het geluid overeind, zoals een live optreden hoort te klinken!

Boekingen van De Heeren van Aemstel Band

De formatie is nu ook buiten deze locatie te boeken waarbij het ultieme bandpodium gevoel natuurlijk meereist. Onze Friends zijn onder andere: Floortje Smit, Job Bovelander, Jaap Reesema (X-factor), Erik Mesie (Toontje Lager)en Lois Lane, Maar ook met Leonie Meijer (The Voice), Alides Hidding (Time Bandits), Manuela Kemp, Roberto Jacketti, CPG, Joost Marsman (Is ook Schitterend) en Stanley Burleson. Of met Babette van Veen, Leona Philippo, Xander de Buisonje, etc. De huisband van De Heeren van Aemstel is met of zonder Friends een garantie voor een geslaagd feest. De veelzijdigheid van de artiesten gekoppeld aan Nederpop repertoire, aangevuld met uitstapjes naar de grote internationale knallers maakt dat elk feest een festijn wordt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Heeren van Aemstel Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Heeren van Aemstel Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Heeren van Aemstel Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Heeren van Aemstel Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Heeren van Aemstel Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Heeren van Aemstel Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Heeren van Aemstel Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Heeren van Aemstel Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Heeren van Aemstel Band

De Heeren van Aemstel Band inhuren

€5.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Heeren van Aemstel Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 250 personen9 personenAllround€5795,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 400 personen9 personenAllround€5995,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen9 personenAllround€6495,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand