De Heeren van Aemstel Band boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€5.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5495,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

De Heeren van Aemstel Band boeken voor jouw feest of evenement? In de bekendste muziekkroeg van Nederland hebben reeds grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band. Maar uiteraard ook op andere locaties. De band is te boeken als een coverband. Maar natuurlijk ook in een samenwerking met uw favoriete artiest(en).

De Heeren van Aemstel Band boeken

Wat een ongekende energie. Wat een heerlijke strotjes. Wat een strakke muzikanten. Maar bovenal: wat een feest! De Heeren van Aemstel Band speelde al heel wat zalen en pleinen plat. Niet voor niets dat topartiesten graag met deze band het podium onveilig maken.

Energieke, avondvullende show

Zet je schrap voor een energieke, avondvullende show met steeds weer een verrassende wending. Meestal is het  publiek gewend dat de artiesten in de pauzes even tussendoor optreden met een orkestband. In dit unieke concept maken ze juist deel uit van één doorlopend geheel. Zo krijgt men een volledige show met alle ingrediënten. En tevens blijft het geluid overeind, zoals een live optreden hoort te klinken!

Boekingen van De Heeren van Aemstel Band

De formatie is nu ook buiten deze locatie te boeken waarbij het ultieme bandpodium gevoel natuurlijk meereist. Onze Friends zijn onder andere: Floortje Smit, Job Bovelander, Jaap Reesema (X-factor), Erik Mesie (Toontje Lager)en Lois Lane, Maar ook met Leonie Meijer (The Voice), Alides Hidding (Time Bandits), Manuela Kemp, Roberto Jacketti, CPG, Joost Marsman (Is ook Schitterend) en Stanley Burleson. Of met Babette van Veen, Leona Philippo, Xander de Buisonje, etc. De huisband van De Heeren van Aemstel is met of zonder Friends een garantie voor een geslaagd feest. De veelzijdigheid van de artiesten gekoppeld aan Nederpop repertoire, aangevuld met uitstapjes naar de grote internationale knallers maakt dat elk feest een festijn wordt.

Direct De Heeren van Aemstel Band boeken? Klik hier voor boekingen van De Heeren van Aemstel Band

De Heeren van Aemstel Band boeken

€5.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Heeren van Aemstel Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 250 personen9 personenAllround€5495,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 400 personen9 personenAllround€5995,-
Live bandshow3 x 50 minuteninclusief tot 1000 personen9 personenAllround€6495,-

Vergelijkbare artiesten

€5.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand