Heeren Van Oranje boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 3 personen * Genre: Nederpop

€4.750,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Alle hits van de Jazzpolitie, Splitsing, Vandenberg en Toontje lager en meer!!! Na dat Bert Heerink en Peter Groot Kormelink elkaar 10 jaar geleden achter het podium voor het eerst tegen het lijf lopen, ontstaat er een klik die tot op de dag van vandaag tijdens optredens van de Heeren van Oranje zichtbaar is. Al snel besluiten zij samen een muzikale toekomst te starten en nodigen daarbij ook Toontje Lagers zanger Erik Mesie uit met hen het podium te delen.

Heeren van Oranje boeken

De voornaamste ingrediënten van Heeren van Oranje zijn: 3 kwaliteit zangers – drie keer zoveel hits en drie keer zoveel plezier op het podium. Na tournees langs festivals, theaters en bedrijfsfeesten zijn de Heeren inmiddels zo goed op elkaar ingespeeld dat zij in 2009 hun eerste single “Made in Holland” op de markt brengen.

Boekingen van Heeren van Oranje

Een unieke en authentieke combinatie uit de jaren ’80 en ’90 voorzien van een fiks aantal grote hits die nog dagelijks de ether vullen. Heeren van Oranje is genieten van drie topartiesten! Tot nu toe blijkt elk podium te klein…

Direct Heeren van Oranje huren? Klik hier voor boekingen van Heeren van Oranje

Video afspelen

Heeren Van Oranje boeken

€4.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-
€3.795,-