Erik Mesie boeken

Hits van Toontje Lager en Erik Mesie
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eigen repertoire

Wil jij Erik Mesie boeken op jouw feest of evenement? “Ik stond maar wat te drinken, wat te hangen Ik dacht en keek en dacht wat om me heen Niemand om me even op te vangen Niemand bijzonder, niemand in ‘t algemeen” (Toontje Lager – ‘Stiekem Gedanst’).

Erik Mesie boeken

Nederlandstalige band die begin jaren ’80 drie hits scoort met ‘Net Als In De Film’, ‘Zoveel Te Doen’ en ‘Stiekem Gedanst’. Toontje Lager wordt in 1985 opgedoekt wanneer songschrijver Bert Hermelink besluit ermee te stoppen. Zanger Erik Mesie scoort in het voorjaar van 1986 solo een Top 10-hit met ‘Zonder Jou’ (een bewerking van ‘Ohne Dich’, een Duitse hit voor Müncher Freiheit).

Nederpopzanger boeken

Met ‘Stiekem Gedanst’ haalt Toontje Lager de Top 10 in de zomer van 1983. Het gelijknamige album is minstens zo succesvol. De elpee komt binnen op de tweede plaats in de albumlijst, meteen onder Thriller van Michael Jackson.

Boekingen van Erik Mesie

De live-optredens zorgen voor een waar feest; de band speelt vol vuur en passie de bekende hits en aantal nummers uit het repertoire. Het publiek bepaalt mee welke koers er wordt gevaren. Geen twijfel mogelijk: iedereen zal overstag gaan bij het horen en zien van Erik Mesie & Band. Maar Erik Mesie is nu ook te boeken als solo act!

Direct Erik Mesie boeken? Klik hier voor boekingen van Erik Mesie

Erik Mesie boeken

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Erik Mesie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonEigen repertoire€1895,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.795,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand