Revue Boney M Show boeken

Absolute topshow!
€4.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Disco / 80's

Wil jij Revue Boney M Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Revue Boney M Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The ReVue Boney M Show brengt u, zoals alleen The ReVue dat kan, Boney M. En de grootste hits van de meest succesvolle disco act van de jaren zeventig die wereldwijd 150 miljoen platen verkocht. Met hits als: Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny Rasputin, Brown Girl in the Ring en veel meer!

Biografie Revue Boney M Show

The reVue-dames Edna Proctor, Maureen Fernandes en Tamzie Fransen, zijn de voormalige lead en backing zangeressen van Bobby Farrell’s Boney M Show!

80’s en 90’s artiesten boeken

Zij hebben in de laatste 20 jaar samen met de grote disco icoon Bobby Farrell opgetreden. Voordat hij in december 2010 overleed na een show te St. Petersburg in Rusland waar hij reuze populair was. Net als in de vele andere landen over de gehele wereld!

Boekingen van Revue Boney M Show

Anderhalf jaar na het tragische overlijden van Bobby Farrell zijn The reVue-dames een succesvolle samenwerking aangegaan met de uit Engeland afkomstige zanger johnsonG. Hij heeft een indrukwekkende carriere opgebouwd in de Showbizz wereld. Zo deed hij de backing-vocals bij o.a. Lionel Ritchie, Phil Collins en Ricky Martin. En was hij zanger/danser/choreograaf bij diverse TV zenders in Nederland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Revue Boney M Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Revue Boney M Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Revue Boney M Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Revue Boney M Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Revue Boney M Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Revue Boney M Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Revue Boney M Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Revue Boney M Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Revue Boney M Show

Revue Boney M Show inhuren

€4.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Revue Boney M Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset4 personenPop / Disco / 80's€4950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand