Funhouse boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Funhouse boeken

  • Coverband
  • Duur: 4 x 45 minuten
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 6 of 8 personen
  • Genre: Allround
  • Gage is voor 6 persoons bezetting / 8 personen op aanvraag

Het maakt Funhouse echt niet uit of we moeten knallen op een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of festival, ons doel is dat we van elk feest een feest maken om nooit te vergeten, waarbij t liefst ook iedereen samen met ons uit zn dak gaat! Funhouse heeft zich in de loop van tijd vooral gespecialiseerd in kleine intieme tot middelgrote feesten.

Funhouse boeken

Verwacht dus niet standaard geldverslindende effecten, vlammen, enorme videowalls en een overdaad aan licht maar gewoon een rotsvaste steengoeie band die exact de juiste sfeer weet neer te zetten voor uw feest. Overigens is wel alles mogelijk op verzoek en treden we altijd uitvoerig in overleg met u als klant om alles volledig aan uw wensen aan te passen.

Boekingen van Funhouse

Soul, Disco en Dance classics aangevuld met recente hits gespeeld door topmuzikanten. Funhouse is een en al enthousiasme en uitstraling en ze deinzen ook zeker niet terug om het publiek hierbij te betrekken. Hierdoor zetten ze een show neer waar niemand omheen kan als er geswingd moet worden. Of het nu een bedrijfsfeest, bruiloft, festival of studentenfeest betreft. Tot op de dag van vandaag is 'Funhouse' nog steeds een van de, zo niet de 'swingendste' band van Nederland die met hun bezetting bestaande uit een sterke 4 koppige ritmesectie een zanger, zangeres en een saxofonist, van elk feest ook echt een feest kan maken waar nog lang over nagepraat zal worden.

Direct Funhouse huren? Klik hier voor boekingen van Funhouse


Toon meer