Hollands Verdriet boeken

Inclusief geluid tot 400p: € 2495,- / 800p: € 2795,-
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  2 x 45 + 1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Unieke Nederlandstalige band
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Hollands Verdriet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hollands Verdriet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De vijfmansformatie Hollands Verdriet vertolkt op een bijzonder swingende wijze alle Nederlandstalige toppers op het gebied van het gevoelige lied. De groep staat garant voor een niet-alledaags, sprankelend optreden, waarbij naast de nederlandstalige covers ook eigen repertoire de revue passeert.

Biografie Hollands Verdriet

De ‘smartlappen met een knipoog’ brengen elk publiek in een roes van plezier en feestvreugde. Onder het motto ‘gedeelde smart is dubbel plezier’ wordt er uit volle borst meegezongen. De ‘Alles goud’ show staat daarmee garant voor een compleet feest. ‘Wij zijn een band waarvan de bandleden het ontzettend goed kunnen vinden met elkaar. Wij genieten van het optreden en van de lol die we samen hebben, zowel op het podium als ernaast. Die lol springt altijd over op de zaal. Aan ervaring hebben we geen tekort. Op het podium staat opgeteld meer dan 100 jaar aan podiumervaring! Deze mannen weten dus wat er nodig is om een zaal mee te krijgen. En of het nu een kroeg is of een grote feesttent, wij maken feest! We spelen eigenlijk alleen maar de bekendere Nederlandstalige nummers, die zorgen voor een feest van herkenning. En daarmee wordt het feest! Meezingen! De handen de lucht in!’

Boekingen van Hollands Verdriet

Hollands Verdriet is een band, die uitsluitend Nederlandstalige Hits vanaf de jaren zestig tot heden vertolkt. Dat loopt dus van Ben Cramer, Jacques Herb, Bloem tot Van Dik Hout, Jan Smit en Guus Meeuwis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hollands Verdriet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hollands Verdriet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hollands Verdriet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hollands Verdriet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hollands Verdriet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hollands Verdriet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hollands Verdriet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hollands Verdriet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hollands Verdriet

Hollands Verdriet inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hollands Verdriet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Nederlandstalige band2 x 45 + 1 x 60 minutenexclusief, enkel backline5 personenNederlandstalig€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand