Pigtail boeken

Inclusief licht/geluid tot 1200 personen: € 3.295,-
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Classic Rock

Wil jij Pigtail boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pigtail. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Classic Rock. Zoals deze ooit bedoeld is. Zo boeit Pigtail zijn publiek keer op keer. Een optreden van Pigtail doet de luisteraar afvragen of de tijd vanaf de jaren zeventig niet stilgestaan heeft. De classics én de pareltjes van die tijd worden in bijzondere arrangementen weggezet en maken van elke gelegenheid een onvergetelijk concert!

Biografie Pigtail

Ook benieuwd hoe Uriah Heep, Aerosmith, Queen, Boston en Guns N’ Roses in een Pigtail-jasje gegoten worden? Laat je verrassen!

Boekingen van Pigtail

Want wat zou er nog beter zijn dan het luisteren naar Classic Rock Het live beleven natuurlijk! Met behulp van een audiovisuele LED-show die zijn weerga niet kent.Met Pigtail XL beleef je een avond alsof je live bij je helden van weleer bent! Video- en camerawerk, licht en muziek zijn de ingrediënten die deze show tot een unieke belevenis maken. Zo wordt onze muziek ondersteund door beeld en geluid waarin het publiek aan de hand meegenomen wordt tijdens een reis door de wereld van classic rock.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pigtail kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pigtail wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pigtail wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pigtail online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pigtail kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pigtail boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pigtail kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pigtail boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pigtail

Pigtail inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pigtail

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband3 x 45 minutenexclusief, enkel backline6 personenClassic Rock€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand