Soulblender boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  11 personen
 • Soort
  Unieke Soul/Funk band
 • Genre
  Soul / Funk / Disco

Wil jij Soulblender boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Soulblender. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Verrassend goed! Zodra de elfkoppige formatie SoulBlender op het podium verschijnt, gaan alle remmen los en is de toon voor een swingende avond direct gezet. De krachtige energie van elf ervaren topmuzikanten staat garant voor een geweldig feest!

Biografie Soulblender

SoulBlenders uitstraling, aanstekelijke enthousiasme en vrolijke spontaniteit is uniek in z’n soort.

Boekingen van de Soulblender

Het repertoire? Een uitgelezen mix van soul, funk, 70’s-disco en Motown, met een geraffineerde opbouw in de sets die een sfeer creëert waarbij niemand stil kan blijven zitten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Soulblender kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Soulblender wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Soulblender wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Soulblender online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Soulblender kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Soulblender boeken

Ben jij benieuwd hoe je Soulblender kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Soulblender boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Soulblender

Soulblender inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Soulblender

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Soul/Funk band3 x 45 minuteninclusief tot 250 personen11 personenSoul / Funk / Disco€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand