Free Record Show boeken

Populaire vinyl DJ-show
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live DJ-act
 • Genre
  Allround / Guilty Pleasures

Wil jij Free Record Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Free Record Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Everybody get up singing … 1, 2, 3, 4, FRS will make you get down now! Met de FreeRecordShow gaan we samen terug naar die gouden tijden van de Jaren ‘90 en de vroege zero’s. Je weet wel, stiekem een kijkje nemen in de CD koffer van de DJ of de laatste hitjes scoren in de Free Record Shop. Wij nemen jullie mee in dat gevoel door je te laten zoeken in onze complete collectie. Elke titel is raak en je komt altijd weer een originelere track tegen die jou meeneemt naar die ene speciale herinnering.

Biografie Free Record Show

Jij bepaalt zelf de muziek. Zoek je favoriete cd single uit en geef ‘m aan de DJ. Ren dan snel terug naar je vrienden of collega’s en ga he-le-maal los of overtref elkaar met jullie beste guilty pleasure. FreeRecordShow wordt gehost door twee entertainers. Zij nemen mee: een bak energie, gekkigheid en enthousiasme!

Boekingen van Free Record Show

Tijdens de 2 uur durende show springen en bewegen ze het gehele podium over en feesten mee met het publiek op de dansvloer. Met confetti, give-aways en de sounds van live sax en drums is de act compleet. Deze unieke combinatie van entertainment is nergens anders te zien.

Bekende DJ-show boeken

Wil je de hele avond (5 uur) los op classic floorfillers en de vetste hitjes? FreeRecordShow host ook je hele avond of side-stage! Cd-singles, RadDraaiers en een gast-DJ inbegrepen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Free Record Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Free Record Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Free Record Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Free Record Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Free Record Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Free Record Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Free Record Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Free Record Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Free Record Show

Free Record Show inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Free Record Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ-act1 x 120 minutenExclusief geluid en techniek2 personenAllround / Guilty Pleasures€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.700,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand