Free Record Show boeken

Populaire vinyl DJ-show
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live DJ-act
 • Genre
  Allround / Guilty Pleasures

Wil jij Free Record Show boeken op jouw party of event? Everybody get up singing … 1, 2, 3, 4, FRS will make you get down now! Met de FreeRecordShow gaan we samen terug naar die gouden tijden van de Jaren ‘90 en de vroege zero’s. Je weet wel, stiekem een kijkje nemen in de CD koffer van de DJ of de laatste hitjes scoren in de Free Record Shop. Wij nemen jullie mee in dat gevoel door je te laten zoeken in onze complete collectie. Elke titel is raak en je komt altijd weer een originelere track tegen die jou meeneemt naar die ene speciale herinnering.

Free Record Show boeken

Jij bepaalt zelf de muziek. Zoek je favoriete cd single uit en geef ‘m aan de DJ. Ren dan snel terug naar je vrienden of collega’s en ga he-le-maal los of overtref elkaar met jullie beste guilty pleasure. FreeRecordShow wordt gehost door twee entertainers. Zij nemen mee: een bak energie, gekkigheid en enthousiasme!

Boekingen van Free Record Show

Tijdens de 2 uur durende show springen en bewegen ze het gehele podium over en feesten mee met het publiek op de dansvloer. Met confetti, give-aways en de sounds van live sax en drums is de act compleet. Deze unieke combinatie van entertainment is nergens anders te zien.

Bekende DJ-show boeken

Wil je de hele avond (5 uur) los op classic floorfillers en de vetste hitjes? FreeRecordShow host ook je hele avond of side-stage! Cd-singles, RadDraaiers en een gast-DJ inbegrepen.

Direct Free Record Show boeken? Klik hier voor boekingen van Free Record Show

Free Record Show boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Free Record Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ-act1 x 120 minutenExclusief geluid en techniek2 personenAllround / Guilty Pleasures€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand