OJKB boeken

1 uur
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  90's & 00's Reloaded

Wil jij OJKB boeken voor jouw party of event? “Ouwe Jongens Krentebrood”; iedereen kent deze uitspraak. Waarmee gezegd wordt dat alles helemaal in orde is, kameraadschap, ons kent ons. Deze toch wat ouderwetse kwalificatie is door de mannen van OJKB helemaal omgeturnd naar “hip en happening”, want zo mag je Nederlands hardst aan de weg timmerende DJ feestact wel noemen. In maar een paar jaar tijd is Ouwe Jongens Krentebrood uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit. OJKB boeken is feestgarantie!

OJKB boeken

Een heel uur lang non-stop feesthits door twee super energieke vakidioten. Glenn achter de ‘digitale’ wheels of steel bewapend met een microfoon, en Carlos als aanjager voor op het podium. Natuurlijk wordt je door Glenn en Carlos om je oren geslagen met de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt.

Bekende DJ’s boeken

Wat de “Ouwe Jongens” anders maakt ten opzichte van vele andere formaties is het stuk “Live entertainment” op het podium met hun eigen hits zoals: Middelvinger, Plakkerig en Good To Go !

Boekingen van OJKB

Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. Guilty Pleasures worden natuurlijk niet vergeten, kortom: OJKB is een gekkenhuis! Zullen we nog een paar toffe feesten noemen waar de heren stonden..? Dutch Valley, Dance Valley, Emporium, Defqon 1, Decibel outdoor, Paaspop, Dreamfields, Outdoor Stereo, Electronic Picnic, Nightlife Awards en vele Feestweken, Pleinfeesten, Tentfeesten en Kermissen door het hele land, ook zijn de heren een graag geziene gast op de vakantiebestemmingen met een totaal aantal optreden van 150 per jaar !

Direct OJKB boeken? Klik hier voor boekingen van OJKB

OJKB boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van OJKB

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personen90's & 00's Reloaded€1995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand