OJKB boeken

1 uur
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  90's & 00's Reloaded

Wil jij OJKB boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van OJKB. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Ouwe Jongens Krentebrood”; iedereen kent deze uitspraak. Waarmee gezegd wordt dat alles helemaal in orde is, kameraadschap, ons kent ons. Deze toch wat ouderwetse kwalificatie is door de mannen van OJKB helemaal omgeturnd naar “hip en happening”. Want zo mag je Nederlands hardst aan de weg timmerende DJ feestact wel noemen. In maar een paar jaar tijd is Ouwe Jongens Krentebrood uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit. OJKB boeken is feestgarantie!

Biografie OJKB

Een heel uur lang non-stop feesthits door twee super energieke vakidioten. Glenn achter de ‘digitale’ wheels of steel bewapend met een microfoon, en Carlos als aanjager voor op het podium. Natuurlijk wordt je door Glenn en Carlos om je oren geslagen met de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt.

Bekende DJ’s boeken

Wat de “Ouwe Jongens” anders maakt ten opzichte van vele andere formaties is het stuk “Live entertainment” op het podium met hun eigen hits zoals: Middelvinger, Plakkerig en Good To Go !

Boekingen van OJKB

Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. Guilty Pleasures worden natuurlijk niet vergeten, kortom: OJKB is een gekkenhuis! Zullen we nog een paar toffe feesten noemen waar de heren stonden..? Dutch Valley, Dance Valley, Emporium, Defqon 1, Decibel outdoor, Paaspop, Dreamfields, Outdoor Stereo, Electronic Picnic, Nightlife Awards en vele Feestweken, Pleinfeesten, Tentfeesten en Kermissen door het hele land, ook zijn de heren een graag geziene gast op de vakantiebestemmingen met een totaal aantal optreden van 150 per jaar !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig OJKB kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je OJKB wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van OJKB wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij OJKB online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van OJKB kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

OJKB boeken

Ben jij benieuwd hoe je OJKB kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct OJKB boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van OJKB

OJKB inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van OJKB

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personen90's & 00's Reloaded€1995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand