Joe Sing Along boeken

Populaire show van Joe
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Allround 70's/80's/90's

Wil jij Joe Sing Along boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joe Sing Along. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie JOE Sing Along

JOE is een radiozender dat 24 uur per dag de leukste en beste populaire muziek van alle tijden voor de liefhebbers uitzendt. De hits worden afgewisseld met vermaak, nieuws en informatie voor de luisteraars. Elk jaar wordt er door de makers van het station top 800 van de jaren 80 uitgezonden.

Muziek voor 40+

JOE is er voor de veertiger en verder. Voor iedereen die met een positieve mindset naar het leven kijkt. Voor wie nieuwsgierig is en uitgedaagd wil worden om ja te zeggen tegen nieuwe kansen, omdat het kan en niet omdat het moet. Veertig is namelijk de start van iets geweldigs. Je staat actief in het leven, bent druk met werk en hebt alles redelijk op de rails. Je weet wat je wil en hoeft jezelf niet meer te bewijzen. Met plezier maak je hernieuwde en weloverwogen keuzes, op zoek naar oprecht geluk. Kinderen zijn overal om je heen, of ze nu van jezelf zijn of van vrienden of familie. Je weet wat je belangrijk vindt en maakt meer tijd voor jezelf en geniet van wat het leven te bieden heeft, zonder opsmuk.

Boekingen van JOE Sing Along

Met alle ervaringen op zak staan we volop in het nu; we leven vandaag en als we achterom kijken doen we dat met een glimlach. Tijdloze en herkenbare hits, afgewisseld met entertainment die raakt en bijblijft. Dat is Joe, Joe die verrast met grote en kleine dingen. En daarin gaan we altijd voor de extra (s)mile. . Precies zoals jij ze kent van JOE. Deze show is vergelijkbaar met Qmusic Foute Uur Live (Qmusic is ook de eigenaar van JOE) maar dan met muziek  uit de 70’s, 80’s en 90’s.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joe Sing Along kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joe Sing Along wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joe Sing Along wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joe Sing Along online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joe Sing Along kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joe Sing Along boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joe Sing Along kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joe Sing Along boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joe Sing Along

Joe Sing Along inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joe Sing Along

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround 70's/80's/90's€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand