Ladies on Fire boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, inclusief techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show (DJ/Sax)
 • Genre
  Allround

Wil jij Ladies on Fire boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ladies on Fire. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Ladies on Fire

Geef je evenement een extra dosis vuur met Ladies on Fire! Van pittige popnummers tot nostalgische classics, deze formatie beheerst elk genre en is perfect voor elk evenement. Ladies on Fire bestaat uit een vlammende DJ, een sparkling saxofonist en een vurige zangeres. Verpakt in twee verschillende formaties boek jij het beste entertainment voor jouw evenement.

Ideale opener van jouw (bedrijfs)feest

Een high-energy performance met een toffe mix van 90’s mash-ups en de lekkere house knallers van vroeger en nu. Ladies on Fire is niet alleen de ideale opener van jouw bedrijfsfeest of event, maar ook dé perfecte afsluitende act van jouw feestavond of festival. De show is uit te breiden met diverse special effects zoals sparkulars, CO2 en confetti.

Boekingen van Ladies on Fire

Deze act bestaat uit uitsluitend vrouwelijke muzikanten met meer dan 10 jaar ervaring. Keuze uit alle genres of een mix tussen alle genres met hits van toen en nu. Een unieke toevoeging aan jouw evenement. Een 100% feestgarantie voor jong en oud. mVan pittige popnummers tot nostalgische classics, deze formatie beheerst elk genre en is perfect voor elk evenement. Ladies on Fire bestaat uit een vlammende DJ, een sparkling saxofoniste en een vurige zangeres. Verpakt in twee verschillende formaties boek jij het beste entertainment voor jouw evenement

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ladies on Fire kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ladies on Fire wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ladies on Fire wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ladies on Fire online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ladies on Fire kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ladies on Fire boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ladies on Fire kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ladies on Fire boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ladies on Fire

Ladies on Fire inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ladies on Fire

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show (DJ/Sax)1 x 90 minutenexclusief, inclusief techniek2 personenAllround€1995,-
Bekende DJ-show (DJ/sax/zangeres)1 x 90 minutenexclusief, inclusief techniek3 personenAllround€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand