Floortje boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Pop / Allround

€1.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Floortje haalde samen met Raffaëla de Finale van Idols 2006. Voor het eerst in de Nederlandse Idols-geschiedenis stonden twee vrouwen tegenover elkaar in de allerlaatste Liveshow. Raffaëla kreeg na alle spetterende optredens de meeste stemmen van het publiek en werd de Idol van 2006.

Floortje boeken

Al heel jong zette Floortje Smit haar eerste stappen op het muzikale pad. Op haar 15e plaatste ze zich als Mariah Carey voor de finale van de Soundmixshow. Hoewel ze niet won, trok het zangtalent van de jonge Floor de aandacht van niemand minder dan dj/producer Wessel van Diepen, die haar vervolgens een tijdlang coachte op alle vlakken van het artiestenvak. Maar de nog jonge Floortje verruilde de gedisciplineerde levensstijl liever voor een meer ontspannen en zekerder bestaan. De tijd was nog niet rijp en dus kwam er een eind aan de samenwerking.

Boekingen van Floortje

Maar als Floortje een paar jaar later op tv de wervingsspotjes voor Idols ziet, begint het toch weer te kriebelen. “Als je een bepaalde passie hebt, kun je die wel even onderdrukken, maar uiteindelijk komt het altijd weer bovenborrelen,” aldus Floortje. “Toen ik die Idols spotjes zag, dacht ik: nu is de tijd rijp. Deze kans ga ik grijpen! Met het verschijnen van haar eerste eigen album 'Fearless' kwam haar grootste droom uit.

Direct Floortje huren? Klik hier voor boekingen van Floortje

Video afspelen

Floortje boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€2.295,-