Rafaella boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Soul

Raffaela Paton wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden en staat dan ook al vanaf haar 8e jaar op het podium. De bekendheid van Raffaëla begint bij de deelname aan het derde seizoen van Idols in 2006. In deze talentenshow nam ze het op tegen andere deelnemers en wist uiteindelijk de finale te winnen. Vier jaar later maakte Rafaella een ware comeback door deel te nemen aan de kijkcijferhit 'The Voice of Holland' in 2010. Ze werd één van de publiekslievelingen door haar sensationele optredens en geweldige stem.

Rafaella boeken

Rafaella heeft in de afgelopen jaren veel muziek uitgebracht. Haar debuutsingle 'Right Here, Right Now' behield gedurende 8 weken de eerste plek in de Nederlandse Top 40. De hit behaalde ook als eerste Idols-single een plek in de Europese Top 100. Haar met platina bekroonde Album 'Rafaella' heeft 15 weken in de Album Top 100 gestaan en behaalde daar de eerste plek. In 2012 nam Rafaella deel aan het Nationaal Songfestival. Met het uptempo nummer 'Chocolatte' in een sexy verschijning wist ze grote indruk te maken tijdens de liveshow.

Boekingen van Rafaella

Op het podium is Rafaella naar eigen zeggen het gelukkigst. Inmiddels is de exotische maar vooral nuchtere Hollandse met haar waanzinnige stem, uitdagende looks en spectaculaire performance uitgegroeid tot een echt podiumbeest. Haar repertoire bestaat voornamelijk uit nummers van onder andere Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aguilera Amy Winehouse, Duffy en Aretha Franklin.

Direct Rafaella huren? Klik hier voor boekingen van Rafaella

Rafaella boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rafaella

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Soul€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.995,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand