Rafaella boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Soul

Wil jij Rafaella boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rafaella. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Raffaela Paton wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden en staat dan ook al vanaf haar 8e jaar op het podium. De bekendheid van Raffaëla begint bij de deelname aan het derde seizoen van Idols in 2006. In deze talentenshow nam ze het op tegen andere deelnemers en wist uiteindelijk de finale te winnen. Vier jaar later maakte Rafaella een ware comeback door deel te nemen aan de kijkcijferhit ‘The Voice of Holland’ in 2010. Ze werd één van de publiekslievelingen door haar sensationele optredens en geweldige stem.

Biografie Rafaella

Rafaella heeft in de afgelopen jaren veel muziek uitgebracht. Haar debuutsingle ‘Right Here, Right Now’ behield gedurende 8 weken de eerste plek in de Nederlandse Top 40. De hit behaalde ook als eerste Idols-single een plek in de Europese Top 100. Haar met platina bekroonde Album ‘Rafaella’ heeft 15 weken in de Album Top 100 gestaan en behaalde daar de eerste plek. In 2012 nam Rafaella deel aan het Nationaal Songfestival. Met het uptempo nummer ‘Chocolatte’ in een sexy verschijning wist ze grote indruk te maken tijdens de liveshow.

Boekingen van Rafaella

Op het podium is Rafaella naar eigen zeggen het gelukkigst. Inmiddels is de exotische maar vooral nuchtere Hollandse met haar waanzinnige stem, uitdagende looks en spectaculaire performance uitgegroeid tot een echt podiumbeest. Haar repertoire bestaat voornamelijk uit nummers van onder andere Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aguilera Amy Winehouse, Duffy en Aretha Franklin.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rafaella kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rafaella wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rafaella wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rafaella online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rafaella kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rafaella boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rafaella kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rafaella boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rafaella

Rafaella inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rafaella

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Soul€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand