Shary-An boeken

Bekend van ‘The Voice Of Holland” 2011
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Pop / Rock / Soul

Wil jij Shary-An boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Shary-An. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Shary-An bereikte in het eerste seizoen van The Voice Of Holland, met haar stem en enthousiasme, de halve finale. Deze enthousiaste zangeres is perfect voor uw evenement.

Biografie Shary-An boeken

Met haar performances van ‘Just Like A Pill’, ‘Killing Me Softly’ en ‘Ain’t Got No‘ won ze de harten van stemmend Nederland. Met deze twee laatstgenoemde nummers, bereikte zij zelfs 2 plaatsen in de Single Top 100. Nadat Ben Saunders in 2011 The Voice Of Holland won, ging Shary-An, samen met hem, aan de slag met haar eerste single ‘Six Feet Under’. Dit bleef niet onopgemerkt, want in datzelfde jaar bracht Shary-Ann ook al haar tweede single uit; ‘Mr. Know It All’.

Boekingen van Shary-An

Live optredens van Shary-An staan garant voor één brok energie! Dat bewees ze wel tijdens de albumlancering & showcase in Panama, Amsterdam. Haar muziekstijl is het best te omschrijven als (uptempo) pop, soul, R&B en jazz en is daarom perfect geschikt voor de festivals van aankomende zomer.

Ook met eigen liveband

Samen met haar eigen liveband zet Shary-An een knallende show neer van ongeveer 60 minuten,

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Shary-An kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Shary-An wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Shary-An wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Shary-An online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Shary-An kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Shary-An boeken

Ben jij benieuwd hoe je Shary-An kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Shary-An boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Shary-An

Shary-An inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Shary-An

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek5 personenPop / Rock / Soul€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.000,-
€2.150,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand