Flamman & Abraxas boeken

* Populaire DJ-act * Duur: 1 x 90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 2 personen * Genre: Hardcore/Happy Hardcore * Inclusief MC / Kan ook als LIVE-act 1 x 30 minuten (gage idem)

€1.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafes.

Flamman & Abraxas boeken

Vanaf nu zijn zij te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een dj set zonder MC. Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!

Boekingen van Flamman & Abraxas

Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!

Direct Flamman & Abraxas huren? Klik hier voor boekingen van Flamman & Abraxas

Video afspelen

Flamman & Abraxas boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.675,-
€2.695,-
€2.475,-