Shaydie (Singer Paul Elstak) boeken

€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  90's Dance

Wil jij Shaydie (Singer Paul Elstak) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Shaydie (Singer Paul Elstak). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Shaydie is een Nederlandse zangeres en danseres. Ze is bij het grote publiek bekend geworden als de zangeres van de happy hardcore hits van DJ Paul Elstak. Ze was het boegbeeld in de videoclips van de 4 grootste hits van DJ Paul Elstak: Luv U More, Rainbow In The Sky, Don’t Leave Me Alone en The Promised Land.

Biografie Shaydie boeken

Al jong stond Shaydie op het podium met haar eerste grote passie: klassiek ballet en treedt regelmatig op voor kleine gezelschappen en theater. In 2007 begint Shaydie haar eigen live-act, samen met MC Jerry en 2 danseressen. In een 30 minuten durende liveshow komen alle grote hits voorbij.

Boekingen van Shaydie

Sinds 2006 is Shaydie weer terug op het podium, als backup-zangeres in de groep Diva’s of Dance, met Anita Doth van 2 Unlimited, Des’ree van 2 Brothers On The 4th Floor, en Linda van T-Spoon.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Shaydie (Singer Paul Elstak) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Shaydie (Singer Paul Elstak) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Shaydie (Singer Paul Elstak) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Shaydie (Singer Paul Elstak) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Shaydie (Singer Paul Elstak) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Shaydie (Singer Paul Elstak) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Shaydie (Singer Paul Elstak) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Shaydie (Singer Paul Elstak) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Shaydie (Singer Paul Elstak)

Shaydie (Singer Paul Elstak) inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Shaydie (Singer Paul Elstak)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset4 personen90's Dance€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand