Der Falsche Heino boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, betreft inprikgage * Bezetting: 1 persoon * Genre: Schlager * Heino repertoire + andere populaire Schlagers

€995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

De act “Der Falsche Heino” zag 15 jaar geleden het licht. Met Duits-Zwitserse achtergrond, gecombineerd met de talenten op het gebied van entertainment en zang zorgt Der Falsche Heino voor een fantastische originele Duitstalige act.

Der Falsche Heino boeken

Blau, blau blüht der Enzain' en ‘Braunschwarz ist der Hazelnuss': het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits verovert der Falsche Heino de harten van zijn publiek.

Boekingen van Der Falsche Heino

Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid! Ein Festival zum geniesen! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een groot festival: Einhaken und mitsingen!

Direct Der Falsche Heino huren? Klik hier voor boekingen van Der Falsche Heino

Video afspelen

Der Falsche Heino boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.425,-