Die Holländer boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Nederlandstalig / Engels

Wil jij Die Holländer boeken voor jouw party of event? Die Holländer, Laura en Martino, een nieuw Nederlandse duo. Nederlandstalig EN Duitstalig. Deze nieuwe sensatie weten van jouw feestje een onvergetelijke ervaring te maken, een Duits / Nederlands Oktoberfest / ApresSki Mallorca Style feestje… Alleen bekende Duitse en Nederlandse hits in hun eigen unieke muzikale Mallorca Style jasje..

Die Holländer boeken

Alleen snelle meezing medleys !!! En natuurlijk eigen hits als Glory Glory SuperMax en ScheissEgal.. Het Nederlandse duo gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen zoals de wintersport – en zomervakantie voor succes.

Oktoberfeest artiest boeken

Die Holländer zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten.

Boekingen van Die Holländer

Party-Feest act ‘Die Holländer’ een duo in altijd herkenbare Rood Wit Blauwe kleding en natuurlijk altijd op de gele klompen, zijn een garantie voor een half uur gezelligheid! Die Holländer in de tent, is meezingen, is feesten… is de tent op zijn kop! Maak van uw avond een uniek, onvergetelijk feest. Wees er dus snel bij ..

Direct Die Holländer boeken? Klik hier voor boekingen van Die Holländer

Die Holländer boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Holländer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenDuits / Nederlandstalig / Engels€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand