Die Holländer boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Nederlandstalig / Engels

Wil jij Die Holländer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Holländer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Die Holländer, Laura en Martino, een nieuw Nederlandse duo. Nederlandstalig EN Duitstalig. Deze nieuwe sensatie weten van jouw feestje een onvergetelijke ervaring te maken, een Duits / Nederlands Oktoberfest / ApresSki Mallorca Style feestje… Alleen bekende Duitse en Nederlandse hits in hun eigen unieke muzikale Mallorca Style jasje..

Biografie Die Holländer

Alleen snelle meezing medleys !!! En natuurlijk eigen hits als Glory Glory SuperMax en ScheissEgal.. Het Nederlandse duo gaat naast Duitsland en Nederland ook op vakantiebestemmingen zoals de wintersport – en zomervakantie voor succes.

Oktoberfeest artiest boeken

Die Holländer zijn breed inzetbaar op Zomer-Feesten, Festivals, Party’s, Bedrijfsfeesten, Après ski party’s en uiteraard de Oktoberfesten.

Boekingen van Die Holländer

Party-Feest act ‘Die Holländer’ een duo in altijd herkenbare Rood Wit Blauwe kleding en natuurlijk altijd op de gele klompen, zijn een garantie voor een half uur gezelligheid! Die Holländer in de tent, is meezingen, is feesten… is de tent op zijn kop! Maak van uw avond een uniek, onvergetelijk feest. Wees er dus snel bij!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Holländer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Holländer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Holländer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Holländer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Holländer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Holländer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Holländer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Holländer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Holländer

Die Holländer inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Holländer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenDuits / Nederlandstalig / Engels€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand