Andre van Duin Liedjesshow boeken

Je ziet en hoort nauwelijks verschil!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Andre van Duin repertoire

Wil jij Andre van Duin Liedjesshow boeken voor jouw feest of evenement? Het is een veel gehoorde vraag; kunnen wij André van Duin boeken voor ons feest of ons evenement?

Andre van Duin Liedjesshow boeken

Helaas, André doet dit niet meer. Al vrij snel na zijn doorbraak in Avro’s Nieuwe Oogst ging zijn carrière zo snel dat er geen tijd meer was voor het snabbelcircuit. MAAR GELUKKIG is daar BART JUWETT! Al 44 jaar kruipt Bart in de huid van zijn idool en brengt een perfecte imitatie van André van Duin. Zelfs André zegt dat niemand hem zo goed kan imiteren als Bart. Het loopje, de kleine trekjes, de verschillende stemmetjes en natuurlijk de scheve ‘bek’.

Look-a-like artiest boeken

Bart trekt al jaren door het land met diverse imitaties van typetjes van André van Duin. Liedjes, sketches, mini revue. Meneer en mevrouw de Bok, meneer Wijdbeens en ga zo maar door. Nu heeft Bart een tape act van 30 minuten gemaakt. Met gloednieuwe orkestbanden. 4 Medleys met de bekendste carnavalskrakers van André van Duin.
Denk aan; Pizza, Paard in de Gang, Bloemkoluh, Me Kammetje, Tatataaa, Als je Huilt, Als de Zon Schijnt, Bim Bam, De Heidezangers, Ome Joop’s Tingelingeling, de Balletjes van de Koninging en nog veel meer.

Boekingen van Andre van Duin Liedjesshow

Deze act is uitermate geschikt voor natuurlijk carnaval, apres ski feesten, festivals, maar ook voor bedrijfsfeesten, feesttenten en noem het maar op.

Direct Andre van Duin Liedjesshow boeken? Klik hier voor boekingen van Andre van Duin Liedjesshow

 

Andre van Duin Liedjesshow boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Andre van Duin Liedjesshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAndre van Duin repertoire€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand