Andre van Duin Liedjesshow boeken

Je ziet en hoort nauwelijks verschil!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Andre van Duin repertoire

Wil jij Andre van Duin Liedjesshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Andre van Duin Liedjesshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het is een veel gehoorde vraag; kunnen wij André van Duin boeken voor ons feest of ons evenement?

Biografie Andre van Duin Liedjesshow

Helaas, André doet dit niet meer. Al vrij snel na zijn doorbraak in Avro’s Nieuwe Oogst ging zijn carrière zo snel dat er geen tijd meer was voor het snabbelcircuit. MAAR GELUKKIG is daar BART JUWETT! Al 44 jaar kruipt Bart in de huid van zijn idool en brengt een perfecte imitatie van André van Duin. Zelfs André zegt dat niemand hem zo goed kan imiteren als Bart. Het loopje, de kleine trekjes, de verschillende stemmetjes en natuurlijk de scheve ‘bek’.

Look-a-like artiest boeken

Bart trekt al jaren door het land met diverse imitaties van typetjes van André van Duin. Liedjes, sketches, mini revue. Meneer en mevrouw de Bok, meneer Wijdbeens en ga zo maar door. Nu heeft Bart een tape act van 30 minuten gemaakt. Met gloednieuwe orkestbanden. 4 Medleys met de bekendste carnavalskrakers van André van Duin.
Denk aan; Pizza, Paard in de Gang, Bloemkoluh, Me Kammetje, Tatataaa, Als je Huilt, Als de Zon Schijnt, Bim Bam, De Heidezangers, Ome Joop’s Tingelingeling, de Balletjes van de Koninging en nog veel meer.

Boekingen van Andre van Duin Liedjesshow

Deze act is uitermate geschikt voor natuurlijk carnaval, apres ski feesten, festivals, maar ook voor bedrijfsfeesten, feesttenten en noem het maar op.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Andre van Duin Liedjesshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Andre van Duin Liedjesshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Andre van Duin Liedjesshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Andre van Duin Liedjesshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Andre van Duin Liedjesshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Andre van Duin Liedjesshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Andre van Duin Liedjesshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Andre van Duin Liedjesshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Andre van Duin Liedjesshow

Andre van Duin Liedjesshow inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Andre van Duin Liedjesshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAndre van Duin repertoire€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.650,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand