Jos Zingt Borsato boeken

Gage is exclusief (eventuele) reiskosten
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Marco Borsato Tribute

Wil jij Jos Zingt Borsato boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jos Zingt Borsato. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

100% Live, 100% Emotie, en 100% Feest. Een half uur lang krijgt u de allergrootste en meest swingende hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door Jos Cové ‘gegrepen’. Zodat een dansende en meezingende massa ontstaat.

Biografie Jos Zingt Borsato

Jos Cové krijgt met zijn act ‘Jos Zingt Borsato’ de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden. Met deze act haalt u een knaller in huis. Jos Cové heeft van zijn passie zijn vak gemaakt. En die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act: ‘Jos Zingt Borsato’. ?Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou,?Je hoeft niet naar huis vannacht en de superhit: Rood. Jos heeft inmiddels al vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar Jos is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. JC krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Boekingen van Jos Zingt Borsato

Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato, dan kan dit altijd besproken worden en indien het mogelijk is kan dit ‘speciale’ lied dan ook vertolkt worden. Hij is o.a. te zien geweest bij RTL5 Nachtsuite, Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel. Jos Cové is ook bekend als schrijver van de megahit ‘Maak me gek’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jos Zingt Borsato kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jos Zingt Borsato wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jos Zingt Borsato wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jos Zingt Borsato online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jos Zingt Borsato kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jos Zingt Borsato boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jos Zingt Borsato kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jos Zingt Borsato boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jos Zingt Borsato

Jos Zingt Borsato inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jos Zingt Borsato

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonMarco Borsato Tribute€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand