Duo Knotsgek boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 2 personen * Genre: Feest / Carnaval * Ook te boeken als “Die Verruckte Halbe Stunde”

€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Duo Knotsgek is een feest duo. Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Beiden hadden al de nodige ervaring als solo artiesten en gingen in 2010 samenwerken en dit werd een groot succes!

Duo Knotsgek boeken

Door de samenwerking besloten ze hun duo“Knotsgek” te noemen. In 2012 verschenen single “Sluit Maar Bij Ons Aan” werd dan ook een bescheiden hitje gescoord. Ze kregen steeds meer boekingen en optredens… ze werden nog net niet Knotsgek! Knotsgek is al vaak gevraagd op diverse podia, cafés, feesttenten, oktoberfeesten en après-ski party’s. Genoeg redenen om bij burolivemuziek.nl te boeken!

Boekingen van Duo Knotsgek

Krakers als “ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou” bracht duo Knotsgek bij de Drie uurkes vurraf! Al met al kunnen we met gerust hart stellen dat de naam Duo Knotsgek definitief gevestigd is in het party circuit.

Direct Duo Knotsgek boeken? Klik hier voor boekingen van Duo Knotsgek

Video afspelen

Duo Knotsgek boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€1.495,-
€1.450,-