Duo Knotsgek boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Duo Knotsgek boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Feest / Carnaval
  • Ook te boeken als "Die Verruckte Halbe Stunde"

Duo Knotsgek is een feest duo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid.Fabian en Gerbrand hadden beide al de nodige ervaring als solo artiesten op hun c.v. staan toen ze in 2010 hun krachten bundelden om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in de twee uitstekende singles.

Duo Knotsgek boeken

De samenwerking bleek goed te werken waarna de heren besloten om als “Duo Knotsgek” verder door het leven te gaan. Met de in 2012 verschenen single “Sluit Maar Bij Ons Aan” werd dan ook een bescheiden hitje gescoord. Ook met de optredens in het land ging het bergopwaarts, en werd Duo Knotsgek steeds vaker gevraagd op diverse podia, cafés, feesttenten, oktoberfeesten en après-ski party’s. Met de opvolger “Hedde Gij Misschien ADHD” werd landelijk gescoord, en door feestend Nederland massaal meegezongen. Dit succes zou al snel overtroffen worden met single “Die Alpenknotsen”, waarmee Duo Knotsgek de luisteraar meenam naar gezellige Oostenrijkse sferen. Ook de videoclip werd een heuse YouTube hit. “Die Alpenknotsen” is inmiddels tot een heuse party-klassieker verheven en mag een van de grootste party hits van het après ski en carnavalsseizoen van 2013/2014 genoemd worden.

Boekingen van Duo Knotsgek

Krakers als “ik heb unne smiley in de sneuw gepist vur jou” bracht duo Knotsgek bij de Drie uurkes vurraf! Al met al kunnen we met gerust hart stellen dat de naam Duo Knotsgek definitief gevestigd is in het party circuit. Momenteel wordt samen met topproducer Harald Queens de laatste hand gelegd aan de gloednieuwe single waarmee Duo Knotsgek wederom een van de kneiters voor het komende carnavalsseizoen in handen heeft, Genaamd,,, Mina van den overkant.

Direct Duo Knotsgek huren? Klik hier voor boekingen van Duo Knotsgek


Toon meer