Peter Polonaise boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 300 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij Peter Polonaise boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Peter Polonaise. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Riekend naar het gele nat, wat Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als de bekende inhakers, welke op een stevig confettifestijn zeker niet mogen ontbreken.

Biografie Peter Polonaise

In sneltreinvaart komen knallers als “Vrouwkes”, “Hutje op de hei” en “De bostella” voorbij, dus meezingen gegarandeerd!

Carnavalsartiest boeken

Buhnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feestact garant voor een goed feest en een lekkere bieromzet. Hij speelt menig zaal plat en weet zijn publiek te boeien en te verbazen. Na afloop van het optreden is er mogelijkheid voor een “Meet & Greet” met Peter!

Boekingen van Peter Polonaise

Door zijn brutale aanpak en meesterlijk improvisatievermogen is Peter Polonaise met zijn feest-act populair bij groot en nog groter!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Peter Polonaise kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Peter Polonaise wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Peter Polonaise wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Peter Polonaise online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Peter Polonaise kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Peter Polonaise boeken

Ben jij benieuwd hoe je Peter Polonaise kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Peter Polonaise boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Peter Polonaise

Peter Polonaise inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Peter Polonaise

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 300 personen1 persoonFeest / Carnaval€895,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€1.195,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand