Dries Roelvink boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 200 personen
  • Bezetting: 2 personen
  • Genre: Nederlandstalig
  • Gage is tot 150 personen, daarboven: € 2.475,-

Dries Roevink is een Amsterdamse hitzanger die ongetwijfeld behoort tot 1 van de meest bekende, maar ook 1 van de meeste geboekte artiesten van Nederland. Deze geboren Jordanees,  waar hij het levenslicht zag in 1959, slaag er nog steeds in om elke keer weer verrassend uit de hoek te komen. Zo maakte Dries in 2004 een onuitwisbare indruk, in de ANWB commercial, in zijn overbekende “gele” zwembroek.

Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink was ook gezegend met een groot voetbaltalent en tekende op 18-jarige leeftijd  zelfs een driejarig profcontract bij FC Amsterdam. Tijdens zijn voetbal carriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht en kwam als winnaar uit de bus. Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade.

Boekingen van Dries Roelvink

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en DWD. En natuurlijk kennen we hem als vader van DJ en enfant terrible Dave Roelvink en van zijn andere bekende zoon Donny. Mede door zijn ruime stembereik, (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond !!!

Direct Dries Roelvink hurenKlik hier voor boekingen van Dries Roelvink


Toon meer