Donny Roelvink boeken

Uitsluitend meet & greet, géén zangoptredens
€2.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Meet & Greet
 • Genre
  TV-personality

Wil jij Donny Roelvink boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Donny Roelvink. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Donny Roelvink is een Nederlands model, acteur en mediapersoonlijkheid. Roelvink kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries Roelvink.

Biografie Donny Roelvink

Daarnaast is hij bekend van verschillende programma’s waaronder de RTL 5-programma’s Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. In het gezin is Donny de jongste, hij heeft nog een oudere zus en een oudere broer, DJ Dave Roelvink.

Meet & greet boeken

Naast werkzaamheden als model, acteur en TV ster, zit performen voor publiek ook bij Donny Roelvink in het bloed. Zo bracht de jongste Roelvink telg al tracks uit zoals ‘Auditie’ en ‘Spijt Schat.’

Boekingen van Donny Roelvink

Ook was Donny al veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in ‘Expeditie Robinson’, ‘Temptation VIPS’, ‘Dancing On Ice’ en natuurlijk de realityserie ‘De Roelvinkjes’. Ook is hij online actief op YouTube, samen met broer Dave Roelvink. Op Instagram geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven. En last but not least, Donny is nu dus ook te boeken voor een meet & greet.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Donny Roelvink kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Donny Roelvink wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Donny Roelvink wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Donny Roelvink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Donny Roelvink kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Donny Roelvink boeken

Ben jij benieuwd hoe je Donny Roelvink kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Donny Roelvink boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Donny Roelvink

Donny Roelvink inhuren

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Donny Roelvink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Meet & Greet1 x 30 minutenn.v.t.1 persoonTV-personality€2000,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand