Do boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: B-set tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop
  • Met band voor 1 x 60 minuten: € 8950,- (ex geluid).

Eerst bekend worden in het buitenland en dan pas doorbreken in je thuisland... Dit overkwam de op 7 september 1981 geboren Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als Do. Haar eerste grote hit Heaven (2002) - een danceversie van de wereldberoemde jaren 80 hit van Bryan Adams - was een enorme Top 10 hit in Spanje, Duitsland en België, stond in de Amerikaanse Top 3 en behaalde de nummer 1 positie in Engeland, Australië, Nieuw Zeeland en Canada voordat het in de unplugged-versie een groot succes werd in haar thuisland Nederland.

Do boeken

Met dezelfde unplugged-versie schoot Do zelfs door naar de nummer 1 positie in de Amerikaanse hitlijsten. Hierdoor stond de nuchtere Brabantse te zingen naast beroemdheden als Puff Daddy en Destiny's Child. Ook Bryan Adams was zeer onder de indruk van Do, hij vroeg haar, haar versie van Heaven te komen zingen tijdens één van zijn Europese shows. Na dit succes werd het nummer ook als ballad uitgebracht. Ter bevestiging van haar succes ontving Do in 2003 de World Music Award voor Best Dutch Artist.

Boekingen van Do

Vanaf nu te boeken, de nieuwe Tapeshow PLUG & PLAY!: de opzet van haar nieuwe show is een 30 minuten durende Plug-and-Play Tapeshow. Bij deze set ervaren opdrachtgevers het technische gemak van een tape-set, terwijl Do toch met 1 of 2 live muzikanten op het podium verschijnt: Plug and Play dus! Deze tape-set staat garant voor een waanzinnige live ervaring met power en uptempo songs, afgewisseld met enkele mooie en intieme ballads. Do is te boeken in de volgende boekingsvarianten:

•    Tape-set Plug & Play (1 x 30 min incl. gitarist en/of pianist)
•    Klein akoestisch Live met band (1 x 60 min)
•    Gastsoliste Do brengt ode aan Frank Sinatra (Speciaal voor HaFaBra/orkesten) In december was het precies 100 jaar geleden dat Frank Sinatra werd geboren. Een mooie aanleiding voor Do om het oeuvre van deze muzieklegende te eren. Haar voorliefde voor Sinatra’s muziek ontstond ruim 10 jaar geleden toen ze haar grote liefde ontmoette en zij vervolgens op een van zijn liedjes met hem in het huwelijksbootje stapte. Het speciaal samengestelde en uitgeschreven repertoire doet de romantiek en nostalgie van de jaren 40 & 50 herleven!

Direct Do huren? Klik hier voor boekingen van Do


Toon meer