Frenna boeken

Prijscategorie: € 15.000,- tot € 25.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zanger/Rapper
 • Genre
  Urban

Wil jij Frenna boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frenna. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Frenna maakte deel uit van de populaire Haagse HipHop-formatie SFB (Strictly Family Business) samen met Jandro, KM en Priceless. Ze traden de afgelopen jaren op door heel het land, aan de costa’s en in Suriname. Eind 2015 stonden zij in het voorprogramma van de succesvolle tour van Ronnie Flex. En brachten zij hun EP Reset The Levels II: Boulevard uit met featurings van o.a. Ronnie Flex en Broederliefde. De hits ‘Strangers’ en ‘Nu Sta je hier’ van deze EP zijn ongekende clubhits. Deze resulteerden in noteringen op lijstjes met veelbelovende acts van HP/De Tijd en Spotify.

Biografie Frenna

In 2015 tekende SFB bij TopNotch en namen zij deel aan het project New Wave waarmee ze te zien waren op o.a. Appelsap en Lowlands. Op dit album zijn ze te horen op o.a. ‘Investeren In De Liefde’, ‘No Go Zone’ en ‘Langste SMS’. Het winnen van de Popprijs tijdens Noorderslag met New Wave was een extra kers op de taart. Tevens was dit het startsein voor de succesvolle jaren die gaan komen, de boekingen van Frenna stroomden binnen.

Hits van Frenna

Zijn eerste solo project ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos met de hitsingle ‘My Love’. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Ook heeft hij een EP gedropt met zijn producer-protégè Diquenza genaamd ‘We Don’t Stop’. Met de featuring van de Ghanese superster Mugeez op de track ‘Walk Away’ heeft Frenna ook al de eerste stappen gezet om naast Nederland ook de wereld te veroveren. Je kunt bij ons met een gerust hart Frenna boeken.

Boekingen van Frenna

Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de top artiesten van deze industrie. De afgelopen tijd is Frenna druk bezig geweest. In aanloop naar zijn laatste album die in maart 2020 bij Top Notch uitkwam, bracht hij al meerdere singles uit. O.a. de mega hit ‘Verleden Tijd’ samen met Lil’ Kleine. Binnen 24 uur heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken. Tevens heeft deze een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100 gestaan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frenna kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frenna wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frenna wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frenna online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frenna kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frenna boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frenna kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frenna boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frenna

Frenna inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frenna

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zanger/Rapper1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand