Frenna boeken

Prijscategorie: € 15.000,- tot € 20.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zanger/Rapper
 • Genre
  Urban

Frenna boeken voor jouw party of event? Frenna maakt deel uit van de populaire Haagse HipHop-formatie SFB (Strictly Family Business) samen met Jandro, KM en Priceless. Ze traden de afgelopen jaren op door heel het land, aan de costa’s en in Suriname. Eind 2015 stonden zij in het voorprogramma van de succesvolle tour van Ronnie Flex. En brachten zij hun EP Reset The Levels II: Boulevard uit met featurings van o.a. Ronnie Flex en Broederliefde. De hits ‘Strangers’ en ‘Nu Sta je hier’ van deze EP zijn ongekende clubhits. Deze resulteerden in noteringen op lijstjes met veelbelovende acts van HP/De Tijd en Spotify.

Frenna boeken

In 2015 tekende SFB bij TopNotch en namen zij deel aan het project New Wave waarmee ze te zien waren op o.a. Appelsap en Lowlands. Op dit album zijn ze te horen op o.a. ‘Investeren In De Liefde’, ‘No Go Zone’ en ‘Langste SMS’. Het winnen van de Popprijs tijdens Noorderslag met New Wave was een extra kers op de taart. Tevens was dit het startsein voor de succesvolle jaren die gaan komen, de boekingen van Frenna stroomden binnen.

Hits van Frenna

Zijn eerste solo project ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos met de hitsingle ‘My Love’. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Ook heeft hij een EP gedropt met zijn producer-protégè Diquenza genaamd ‘We Don’t Stop’. Met de featuring van de Ghanese superster Mugeez op de track ‘Walk Away’ heeft Frenna ook al de eerste stappen gezet om naast Nederland ook de wereld te veroveren. Je kunt bij ons met een gerust hart Frenna boeken.

Boekingen van Frenna

Frenna heeft de Nederlandse Urban industrie inmiddels veroverd en behoort tot de top artiesten van deze industrie. De afgelopen tijd is Frenna druk bezig geweest. In aanloop naar zijn laatste album die in maart 2020 bij Top Notch uitkwam, bracht hij al meerdere singles uit. O.a. de mega hit ‘Verleden Tijd’ samen met Lil’ Kleine. Binnen 24 uur heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken. Tevens heeft deze een aantal weken op nr. 1 in de Single Top 100 gestaan.

Direct Frenna boeken? Klik hier voor boekingen van Frenna

Frenna boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frenna

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zanger/Rapper1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand