Marco Borsato boeken

UITSLUITEND BESLOTEN BEDRIJFSFEESTEN!!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 50-60 minuten met live-band
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederlandstalig / Pop

Marco Borsato boeken op jouw bedrijfsfeest? Marco Borsato begon ooit bij Henny Huismans Soundmixshow en is nu de populairste Nederlandse artiest. In 1994 breekt hij door met de single ‘Dromen zijn bedrog’ die alle verwachtingen overtreft, dit bezorgt hem zelfs een plek in het Guinness Book of Records, aangezien het nummer maar liefst dertien weken op nummer 1 in de Top 40 staat. Vanaf dan scoort hij veel hits, waaronder ‘Lopen op het Water’ dat hij zingt met Sita ter gelegenheid van het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima.

Marco Borsato boeken

In 2004 schrijft Marco Borsato opnieuw geschiedenis. Hij verkoopt binnen no time maar liefst 7(!) Kuip-concerten uit. Hij neemt tevens als eerste artiest de baanbrekende stap om zijn nieuwe cd ‘Zien’ alleen op DVD uit te brengen. Van dat album komt ook de single ‘Voorbij’, een duet met zangeres Do en ‘Voorbij’ betekent de zevende nummer 1 hit voor Marco Borsato.

10 uitverkochte concerten Gelredome

In 2006 geeft hij 10(!) uitverkochte concerten in het Gelederdome te Arnhem. Deze ‘Symphonica in Rosso’ tour was in eerste instantie voor 4 concerten gepland. Marco wordt tijdens deze concerten begleidt door zijn vaste begleidingsband en een symphonisch orkest. De nummer 1 hitsingle ‘Rood’ is van het gelijknamige album afkomstig en stond maar liefst 55 weken op de eerste plaats. Een nieuw record voor Marco.

Boekingen van Marco Borsato

Borsato maakt zijn debuut als acteur in de film Wit Licht, die in december 2008 uitkwam. Wit Licht is tevens de naam van een single die op 21 april 2008 verscheen en drie weken op nummer 1 stond, zijn laatste album, dat op vrijdag 19 september 2008 verscheen, en zijn reeks concerten in het Gelredome in oktober 2008. Samen maakt dit een succesvol drieluik.

Direct Marco Borsato boeken? Klik hier voor boekingen van Marco Borsato

Marco Borsato boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marco Borsato

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 50-60 minuten met live-bandexclusief geluid en techniek9 personenNederlandstalig / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand