DJ Nikolai boeken

* Allround / Feest DJ * Duur: in overleg * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround / Feest / Apres-Ski

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Professioneel’, ‘allround’, ‘complete hysterie’. Het zijn een aantal termen die van toepassing zijn op het werk van DJ Nikolai.

DJ Nikolai boeken

Door zijn jarenlange ervaring binnen een breed scala aan muziekstijlen, heeft DJ Nikolai zich weten te ontwikkelen tot een ‘Allrounder’ pur sang. In zijn muziekcollectie vindt je als gevolg daarvan een brede verzameling terug van de lekkerste dance classics, tot aan de beste hits van nu. DJ Nikolai is dan ook van alle markten thuis. Zowel op bedrijfsfeesten als in diverse horecagelegenheden weet DJ Nikolai het publiek te verrassen met zijn verfrissende platenkeuze. Dit aangevuld met een fijne vocale ondersteuning zorgt ervoor dat DJ Nikolai zich duidelijk weet te onderscheiden binnen zijn vakgebied. Niet voor niets wordt DJ Nikolai dan ook veel geboekt in binnen- en buitenland.

Boekingen van DJ Nikolai

Tegenwoordig concentreert DJ Nikolai zich tevens op het maken van muziekproducties. Net als in zijn platenkeuze is DJ Nikolai in zijn producties vernieuwend en breed georiënteerd. Zijn singels vind je dan ook terug op verschillende verzamel CD’s en seizoensalbums. Mede hierdoor verzorgde DJ Nikolai muzikale ondersteuning op de Oranje camping in Interlaken (EK 2008) en draaide hij op het plein tijdens de concertreeksen van ‘Symphonica in Rosso (2008&2009)’, ‘Wit Licht’ en ‘Marco & Friends’.

Direct DJ Nikolai huren? Klik hier voor boekingen van DJ Nikolai

Video afspelen

DJ Nikolai boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag