DJ Jeronimo boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Ben geboren tijdens de laatste uitbarsting van de Etna vulkaan in 1875, tijdens mijn jonge jaren ben ik al snel “on the move” gegaan naar de roots van de muziek. Ik pakte mijn toen nog lege platen kofferen ging op reis. Zo kwam ik in Zimbabwe in aanraking met de pokkie wokkie stam die mij alles leerden van de pokkie muziek. Daarna vertrok ik naar Ibiza waar ik een stam ontdekte die met een soort trommels een beat neerzette en daarmee hele volksstammen mee in beweging kreeg. Van daaruit is het allemaal heel snel gegaan. Maar natuurlijk is het moeilijk om in de muziek voet aan de grond te krijgen en zo doende heb ik veel baantjes gehad om mijn uiteindelijke kruistocht naar de muziek industrie te zoeken.

DJ Jeronimo boeken

C.V. 1971-1979 Grasmaaier op de skipistes van Val Thorens 1979-1982 Eb en vloed regelaar op het strand van Scheveningen 1982-1987 Badmeester voor bejaarden met watervrees 1987-1993 Vegetarische slagerij Janssen.

Boekingen van DJ Jeronimo

Na al deze baantjes werd het tijd voor het echte werk en ben ik gaan draaien, van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot aan Vlissingen. Ook begon het buitenland te lokken, zo is het zonnige Mallorca, Ibiza, Kreta en Grand Canaria niet gespaard gebleven van mijn feestgedruis, daarna heb ik in de wintermaanden de maagdelijke witte sneeuw van Val Thorens en Les Deux Alpes eens flink onderhanden genomen, waar een lawine van muziek de gasten iedere avond weer aan het feesten zette. Ik heb hier veel ervaring opgedaan en ben zo als All Round DJ te boeken.

Direct DJ Jeronimo huren? Klik hier voor boekingen van DJ Jeronimo

DJ Jeronimo boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jeronimo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / AllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand