DJ Jeronimo boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround / Feest DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Allround

Wil jij DJ Jeronimo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Jeronimo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ben geboren tijdens de laatste uitbarsting van de Etna vulkaan in 1875, tijdens mijn jonge jaren ben ik al snel “on the move” gegaan naar de roots van de muziek. Ik pakte mijn toen nog lege platen kofferen ging op reis. Zo kwam ik in Zimbabwe in aanraking met de pokkie wokkie stam die mij alles leerden van de pokkie muziek. Daarna vertrok ik naar Ibiza waar ik een stam ontdekte die met een soort trommels een beat neerzette en daarmee hele volksstammen mee in beweging kreeg. Van daaruit is het allemaal heel snel gegaan. Maar natuurlijk is het moeilijk om in de muziek voet aan de grond te krijgen en zo doende heb ik veel baantjes gehad om mijn uiteindelijke kruistocht naar de muziek industrie te zoeken.

Biografie DJ Jeronimo

C.V. 1971-1979 Grasmaaier op de skipistes van Val Thorens 1979-1982 Eb en vloed regelaar op het strand van Scheveningen 1982-1987 Badmeester voor bejaarden met watervrees 1987-1993 Vegetarische slagerij Janssen.

Boekingen van DJ Jeronimo

Na al deze baantjes werd het tijd voor het echte werk en ben ik gaan draaien, van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot aan Vlissingen. Ook begon het buitenland te lokken, zo is het zonnige Mallorca, Ibiza, Kreta en Grand Canaria niet gespaard gebleven van mijn feestgedruis, daarna heb ik in de wintermaanden de maagdelijke witte sneeuw van Val Thorens en Les Deux Alpes eens flink onderhanden genomen, waar een lawine van muziek de gasten iedere avond weer aan het feesten zette. Ik heb hier veel ervaring opgedaan en ben zo als All Round DJ te boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Jeronimo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Jeronimo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Jeronimo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Jeronimo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Jeronimo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Jeronimo boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Jeronimo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Jeronimo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Jeronimo

DJ Jeronimo inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jeronimo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround / Feest DJ4 uurexclusief1 persoonApres-Ski / Feest / AllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand