DJ Tom van de Hulsbeek boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 5 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Apres-Ski

Wil jij DJ Tom van de Hulsbeek boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Tom van de Hulsbeek. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deejay Tom is een echte allround dj en kan elke gelegenheid om bouwen tot een geweldig feest. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, (feest)cafe of discotheek is met Deejay Tom wordt het zeker een feest. Deejay Tom heeft draait onder andere: Dance classics, 80/90ties, Club, Party music, R&B, Top40 en nog veel meer! Dit alles in een lekkere vlotte mix en microfoon presentatie. Mocht u zelf specifieke wensen hebben dan is dat geen enkel probleem. Geef dit voorafgaande aan, en de muziek zal aan uw wensen worden aangepast.

DJ Tom van de Hulsbeek boeken

In de afgelopen 12 jaar heeft Deejay Tom veel ervaring opgedaan in zowel in binnen als buitenland. In het binnenland draait Deejay Tom regelmatig in de volgende openbare gelegenheden: Cafe Pavlov Arnhem, ’t Tunneke in Heesch en Ons Caffeej in Uden. Daarnaast heeft hij ook veer zeer veel en diverse besloten feesten gedraaid.

Boekingen van DJ Tom van de Hulsbeek

Sinds 2006 is Deejay Tom ook te vinden in de leukste vakantie bestemmingen en draait daar in de gezelligste en drukste clubs van de boulevard. Denk dan aan Venga Beach Club Lloret de Mar (2006), Asterisk Malgrat de Mar (2007, 2008, 2010 en 2011), Feestcafe Hof van Holland Kreta (2009) en Feestcafe Bloopers Albufeira (2012).

Direct DJ Tom van de Hulsbeek huren? Klik hier voor boekingen van DJ Tom van de Hulsbeek

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Tom van de Hulsbeek kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Tom van de Hulsbeek wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Tom van de Hulsbeek wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Tom van de Hulsbeek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Tom van de Hulsbeek kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Tom van de Hulsbeek boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Tom van de Hulsbeek kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Tom van de Hulsbeek boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Tom van de Hulsbeek

DJ Tom van de Hulsbeek boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tom van de Hulsbeek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround DJ1 x 5 uurexclusief1 persoonAllround / Feest / Apres-SkiOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand