DJ Tom van de Hulsbeek boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 5 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Apres-Ski

Deejay Tom is een echte allround dj en kan elke gelegenheid om bouwen tot een geweldig feest. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, (feest)cafe of discotheek is met Deejay Tom wordt het zeker een feest. Deejay Tom heeft draait onder andere: Dance classics, 80/90ties, Club, Party music, R&B, Top40 en nog veel meer! Dit alles in een lekkere vlotte mix en microfoon presentatie. Mocht u zelf specifieke wensen hebben dan is dat geen enkel probleem. Geef dit voorafgaande aan, en de muziek zal aan uw wensen worden aangepast.

DJ Tom van de Hulsbeek boeken

In de afgelopen 12 jaar heeft Deejay Tom veel ervaring opgedaan in zowel in binnen als buitenland. In het binnenland draait Deejay Tom regelmatig in de volgende openbare gelegenheden: Cafe Pavlov Arnhem, ’t Tunneke in Heesch en Ons Caffeej in Uden. Daarnaast heeft hij ook veer zeer veel en diverse besloten feesten gedraaid.

Boekingen van DJ Tom van de Hulsbeek

Sinds 2006 is Deejay Tom ook te vinden in de leukste vakantie bestemmingen en draait daar in de gezelligste en drukste clubs van de boulevard. Denk dan aan Venga Beach Club Lloret de Mar (2006), Asterisk Malgrat de Mar (2007, 2008, 2010 en 2011), Feestcafe Hof van Holland Kreta (2009) en Feestcafe Bloopers Albufeira (2012).

Direct DJ Tom van de Hulsbeek huren? Klik hier voor boekingen van DJ Tom van de Hulsbeek

DJ Tom van de Hulsbeek boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tom van de Hulsbeek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround DJ1 x 5 uurexclusief1 persoonAllround / Feest / Apres-SkiOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag