Harry More boeken

We Want More!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround / Feest / Party

Wil jij Harry More boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Harry More. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Harry More

Harry More. Feest. Ten. Top. De energieke stuiterbal uit Nijverdal voelt zich als een Flügel in een biertje voor een klein publiek maar ook als de feesttent afgeladen vol staat… breekt hij m af en laat elke plek beven op haar grondvesten. Een feestbeest pur sang met een tandje harder als het kan. Allround super sterk en origineel, gaat niet zijn eigen weg maar voelt aan en luistert wat de mensen willen horen. “They want MORE”.

Veelgeboekte feest-DJ

Harry More is een van de meest geboekte feest DJ’s van Nederland. In een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo vliegen de hits van de laatste 50 jaar om je oren! Van kroeg, bar, discotheek, feestent of festival. Harry More laat overal een complete chaos achter. Hopelijk zijn de fusten niet aan te slepen en gaat de wijn per doos over de bar.
Geheid komen we om in ondenkbare herinneringen die de lege flessen hebben achter gelaten. Poezen die zelfs katers hebben.

Boekingen van Harry More

En het wordt als maar feester en feester. We zien door de confetti de snippers niet meer en opblaasdieren vliegen door de tent. Voor de koning van het feest is niets te gek. Hij neemt je mee in alle muziekgenres die ons land rijk is. Alles kan. Alles mag. WE WANT MORE1

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Harry More kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Harry More wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Harry More wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Harry More online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Harry More kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Harry More boeken

Ben jij benieuwd hoe je Harry More kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Harry More boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Harry More

Harry More inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Harry More

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest / PartyOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand