DJ Davey Beijer boeken

€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  max. 5 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ (excl. techniek)
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij DJ Davey Beijer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Davey Beijer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Davey Beijer draait al jarenlang mee als DJ in het feestcircuit. Hij is een echte allround DJ die overal een feest van kan maken. Hij voelt zijn publiek feilloos aan en weet daar als geen ander op in te spelen. Of je DJ Davey Beijer nu wil boeken voor een bruiloft, kermis, bedrijfsfeest of een groot festival of tijdens carnaval, het maakt voor Davey niks uit. Overal gaat het dak eraf! Met zijn brede muziekkennis en goede microfoongebruik is DJ Davey Beijer echt een top DJ die overal inzetbaar is.

Biografie Davey Beijer

Naast de vele optredens in Nederland, waar hij zeker 4 tot keer per week draait is DJ Davey Beijer ook regelmatig te zien in het buitenland. Zo staat hij in de winter regelmatig in de gezellige skioorden in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. In de zomermaanden wordt Davey Beijer vaak geboekt in de badplaatsen van Spanje, Portugal en Mallorca. Dus zijn agenda is het hele jaar door lekker gevuld met mooie boekingen in zowel binnen- als buitenland.

Bekende plekken

Bekende plekken waar Davey Beijer te vinden zijn is bij de ‘Karat‘ in Westendorf. Samen met o.a. artiesten als ‘Danny Canters‘, ‘Django Wagner‘, ‘Rob Ronalds‘ en ‘Peter Loree‘. In de zomer staat hij altijd in Mallorca bij ‘De Heeren van Amstel‘ hier zijn artiesten als ‘Lorenz Buffel‘ en ‘Barry Fest‘ te vinden!

Boekingen van Davey Beijer

Een van de echte specialiteiten van DJ Davey Beijer zijn het draaien op kermissen. De gezelligheid op een plein, of dorp daar weet hij zeker raad mee. Kermissen in Eersel, Asten, Someren, Eindhoven, Zeelst, Deurne, Best, Oirschot, Kerkdriel, Weert, Valkenswaard, Neer, Liempde, Boxmeer , Heusden en vele andere kermissen gingen al voor. En het mooie van alles is dat hij jaarlijks terug te vinden is op deze kermissen. Lekker gezellig! Ook op festivals is Davey Beijer elk jaar te vinden, referenties als ‘Die Heise Bierfesten‘, ‘PeteyFest‘, ‘Kennedymars‘, ‘Graanpop‘, ‘Zum Schluss‘, en ‘Pop on Top‘ dit is pas een kleine greep uit alle festivals waar Davey Beijer in het verleden gestaan heeft. Zowel als presentator als allround DJ. Een geschikte toevoeging tussen alle DJ’s, artiesten en acts door!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Davey Beijer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Davey Beijer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Davey Beijer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Davey Beijer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Davey Beijer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Davey Beijer boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Davey Beijer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Davey Beijer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Davey Beijer

DJ Davey Beijer inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Davey Beijer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJ (excl. techniek)max. 5 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party€495,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand