Koning Vaut boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Apres-Ski DJ
 • Genre
  Apres-Ski / Feest / Foute Hitjes

Wil jij Koning Vaut boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Koning Vaut. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Koning Vaut is de Foutste Sensatie van Nederland! In hoog tempo vliegen de foute hits en confetti je om de oren, je weet niet wat je mee maakt! Binnen 1 uur mixed hij meer hits dan de radio…

Biografie Koning Vaut

Je krijgt niet alleen de “veilige” foute hits, maar ook een hoop “ohjah, die ken ik ook nog”-platen. Zo wordt je in een uur ondergedompeld in nostalgie met een vleugje schaamtegevoel.

Boekingen van Koning Vaut

Stil zijn of staan is geen optie! Zingen, zwaaien, dansen en springen… Het lijkt net 60 minuten fitnessen, dus trek die spandexpakken en hoofdbanden maar aan, hakken in je trainingspak of mellow in je hippie outfit! Het kan niet fouter!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Koning Vaut kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Koning Vaut wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Koning Vaut wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Koning Vaut online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Koning Vaut kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Koning Vaut boeken

Ben jij benieuwd hoe je Koning Vaut kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Koning Vaut boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Koning Vaut

Koning Vaut inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Koning Vaut

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Apres-Ski DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonApres-Ski / Feest / Foute Hitjes€595,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€550,-
€575,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand