DJ Niek Zuidhoff boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€525,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €525,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij DJ Niek Zuidhoff boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Niek Zuidhoff. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Niek Zuidhoff is een unieke allround DJ met een ongeëvenaard talent. Hij heeft de gave om elke gelegenheid tot een onvergetelijk feest te maken. Zowel nationaal als internationaal draaiend, voelt hij zich evenzeer thuis in een club. Maar ook in een beachclub, feestcafé, aprés-ki bar, feesttent als op een bedrijfsfeest.

Biografie Niek Zuidhoff

Met zijn jarenlange ervaring past DJ Niek moeiteloos zijn draaistijl en genre aan, afgestemd op het publiek en de wensen van de opdrachtgever. Zijn passie voor muziek, afwisselende stijl, prettige stem en vermogen om de feeststemming te verhogen, maken hem ‘the perfect match’ voor evenementen die dat extra beetje stijl en magie nodig hebben. Let the music play en de mensen dansen/feesten met DJ Niek

Sfeer- en gangmaker

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die stiekem eigenlijk best goed zijn. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement! Want of het thema nou Fout, Carnaval, Après-ski, 80’s & 90’s, Dance Classics, Disco, een mengelmoes is… DJ Niek is altijd op z’n plek, staat met een lach achter de DJ Booth en zorgt gegarandeerd voor een doorslaand succes! 

Boekingen van DJ Niek Zuidhoff

Niek Zuidhoff is naast ‘DJ in het land’ ook te beluisteren op de radio en spreekt commercials en bedrijfs films in.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Niek Zuidhoff kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Niek Zuidhoff wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Niek Zuidhoff wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Niek Zuidhoff online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Niek Zuidhoff kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Niek Zuidhoff boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Niek Zuidhoff kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Niek Zuidhoff boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Niek Zuidhoff

DJ Niek Zuidhoff inhuren

€525,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Niek Zuidhoff

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround DJ5 uurexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Feest€525,-
Allround DJ5 uurexclusief, wel incl. techniek1 persoonAllround / Feest€725,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand