DJ Ferry van Gestel boeken

Veel geboekte DJ!
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  max. 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ (excl. techniek)
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Ferry van Gestel boeken op jouw feest of evenement? DJ Ferry van Gestel levert betaalbaar kwaliteitsentertainment aan zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers door heel Nederland.
Denk daarbij aan bruiloften, bedrijfsfeesten, openingen, enz… Met zijn aanstekelijke enthousiasme en jarenlange ervaring is DJ Ferry van Gestel een begrip als het om Allround DJ’s gaat. Een bruiloft, kermis, Hollandse avond of wellicht als opvulling tussen een band door? Ferry weet er altijd een feestelijke ervaring van te maken.

DJ Ferry van Gestel boeken

Ferry staat bekend om discoshows waarmee jaarlijks honderden feesten en evenementen van muziek, geluid en licht worden voorzien. Interesse in onze discoshow? Ferry levert een totaalplaatje, dus een complete drive-in show met licht, geluid en een DJ.

DJ boeken

DJ Ferry van Gestel combineert jarenlange ervaring met professionaliteit en enthousiasme. Hierdoor kan hij van elk feest een topfeest maken. Niet voor niets is de drive-in show ontzettend populair. Voor een relatief laag bedrag heb je namelijk een avondvullend programma zonder pauzes, en met alleen maar muziek die jullie, en jullie gasten leuk vinden! Al meer dan 12.5 jaar is hij ieder weekend te vinden op feesten en partijen. En niet zonder succes, inmiddels heeft hij al honderden feesten en evenementen op zijn naam staan, meerdere nominaties voor beste Party DJ en heeft hij ook nog eens een Brabantse hit op zijn naam. In 2018 bracht hij samen met Jan Witlox en Ruud van Broekhoven de single: ‘De Kempen’ uit. Dit is een groot succes geworden zowel in Nederland als in België.

Boekingen van DJ Ferry van Gestel

Hou jij van het ene en je partner van het andere? Geen probleem: een DJ met een drive in show kan beide muziekstijlen met elkaar combineren, zodat het echt jullie feestje wordt. Of zijn jullie gek op verschillende muziekstijlen? Ook dan is DJ Ferry van Gestel dé perfecte oplossing. Of het nu om een schoolfeest, studentfeest, jubileum, bruiloft, verjaardag, themafeest of gala gaat: DJ Ferry van Gestel maakt van elk feestje gegarandeerd iets bijzonders.

Direct DJ Ferry van Gestel boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Ferry van Gestel

DJ Ferry van Gestel boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Ferry van Gestel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJ (excl. techniek)max. 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€595,-
Allround Feest DJ (incl. techniek)max. 5 uur aaneengesloteninclusief tot 350 personen€795,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand