Denans boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL /Feest

Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger. Hij is een feestbeest op het podium. Wie zijn repertoir kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen. Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin. Denans werd in 1966 geboren in Prinsenbeek, de plaats waar hij 33 jaar later zijn eigen feestcafe Denans opende. Dat cafe is zoals Denans is:gastvrij,gemoedelijk en bovenal heel gezellig.

Denans boeken

Als DJ raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen. Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid. Vier van zijn nummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor “De gedachte aan jou” als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandse Top 20.

Boekingen van Denans

Tussen 's lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialff stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest. Ze zongen het duet “Dans met mij”. Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, Op Volle Toeren, SBS Shownieuws en diverse regionale programma's als Brabant Party, RTV Oost, Hart voor Muziek, Muziekparade, Muziek-Festival en het Holland Clip Festival.

Direct Denans huren? Klik hier voor boekingen van Denans

Video afspelen

Denans boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Denans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonNL /FeestOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag