Lamme Frans boeken

Veel geboekte carnavalsartiest!
€4.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Lamme Frans boeken op jouw feest of evenement? Door bekende hits uit de top-40 te bewerken tot echte carnavals krakers scoort Lamme Frans met zijn vriend Gerst de afgelopen jaren steevast een echte youtube hit! Lamme Frans heeft zijn baan als conciërge inmiddels opgegeven. “Tegenwoordig zit ik liever aan de bar. In de kroeg hoef ik zelf niks op te ruimen. Ik heb van mijn vorige werk een doos consumptiebonnen meegenomen en de barman heeft nog steeds niks in de gaten.” Iedere dag is Frans in het café in Stampersgat te vinden. “Eerst dronk hij gewoon de hele avond bier, tegenwoordig is het eigenlijk niet te peilen”, aldus kroegbaas B.

Lamme Frans boeken

Na de opnames van de clip waren er wel wat problemen. “Ik heb drie dagen met een kater in de kroeg gezeten en kon niet optreden. Gelukkig waren er toen nog geen boekingen, dus mij hebben ze niet gemist.” Het aantal boekingen van Lamme Frans steeg wel explosief.

Feest!

In 2017 ging de nieuwe feestknaller van Lamme Frans in première, met de toepasselijke titel ‘Feest’. De videoclip trok tijdens het eerste weekend ruim 250.000 kijkers op internet. In de videoclip is Lamme Frans als prins van de Lamknatsers te zien en opent hij het nummer met de lokroep “Alle Lamknatsers verzamelen!” Tijdens Frans’ carnavalstour door Brabant zal blijken of dat gelukt is. In de afgelopen jaren scoorde Lamme Frans tijdens carnaval hit na hit. Hij is inmiddels dan ook uitgegroeid tot meest geboekte carnavalsartiest van Nederland.

Boekingen van Lamme Frans

Vanaf nu is hij echter helemaal klaar om het land in te trekken en elk feest op z’n kop te zetten. Lamme Frans ft. Gerst is te boeken voor een optreden van 20 minuten maar dat belooft dan ook het absolute hoogtepunt van de avond te worden!

Direct Lamme Frans boeken? Klik hier voor boekingen van Lamme Frans

Lamme Frans boeken

€4.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lamme Frans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Carnaval€4000,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand