Anno Britting boeken

Bekend van o.a. “Voor Altijd Mijn Meissie”
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Anno Britting boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Anno Britting. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Anno Britting geboren 11 januari 1981 te Alpen a/d Rijn. Anno Britting is als klein jongetje als opgevoed met muziek, omdat zijn vader ook graag muziek maakte. Anno volgde zijn vader en is ook gaan zingen. Hij heeft 2 jaar zangeles gevolgd. Zijn huidige beroep is stratenmaker en uiteraard zingen.

Biografie Anno Britting boeken

Anno is de afgelopen jaren veel bezig geweest met muziek maken en zichzelf te verbeteren in het zingen.

Boekingen van Anno Britting

Anno is al jaren gelukkig samen met Demelza. De twee zijn in 2008 getrouwd en werden op 10-06-2011 de gelukkige ouders van een dochter ‘Djana’ Nu zijn dochtertje wat ouder is kan Anno zich weer volledig richten op zijn zang carriere.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Anno Britting kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Anno Britting wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Anno Britting wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Anno Britting online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Anno Britting kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Anno Britting boeken

Ben jij benieuwd hoe je Anno Britting kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Anno Britting boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Anno Britting

Anno Britting inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anno Britting

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, enkel monitorset1 persoonNederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand