D-Rashid boeken

* DJ * Duur: 1 x 90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban/House * RICHTGAGE: € 900,- tot € 1.100,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

D-Rashid is al jaren een icoon binnen de Nederlandse dance. Met meer dan 10 jaar ervaring is nog altijd zijn missie om zijn enthousiasme voor muziek met een glimlach over te brengen aan zijn publiek.

D-Rashid boeken

Een mix van opzwepende house, sexy latin en eclectisch zorgen ervoor dat niemand stil blijft staan tijdens zijn shows. Tijdens elk optreden drukt hij zijn stempel op de show en laat hij een onuitwisbare indruk achter in binnen- en buitenland. Bovendien is hij onwijs bekend van zijn eigen festival LatinVillage, elk jaar uitverkocht voor 30.000 mensen en sinds 2015 heeft het festival ook een zusje genaamd Eastville Festival.

Boekingen van D-Rashid

Sinds D-Rashid zijn hit Latin Brutality in 2008 is er veel gebeurd. Tracks met Blasterjaxx, releases op grote, internationale labels en onlangs bracht hij tracks uit met Childsplay en Lady Bee. Voor de toekomst staan er nog veel meer grote samenwerkingen te wachten. Klaar om de zolen van je schoenen te dansen? D-Rashid is je man!

Direct D-Rashid huren? Klik hier voor boekingen van D-Rashid

Video afspelen

D-Rashid boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Sef

Op aanvraag
Op aanvraag