DJ Diva boeken

Inclusief een paaldans of striptease show van Roxy
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Topless DJ
 • Genre
  House / Dance

Topless DJ Diva is de ideale DJ voor wie op zoek is naar een spannend, erotisch en knallend optreden! Samen met Roxy die de DJ-Set ondersteunt met een paaldans- of stripact is dit de ideale act voor elke discotheek, club of ander evenement dat op zoek is naar een beetje spanning!

DJ Diva boeken

DJ Diva begint haar optredens steevast in extravagante en erotische kleding waarna ze in de loop van haar DJ-Set zichzelf van haar kleding zal ontdoen. Haar muziekstyle is opzweppend en alle house- en dance platen van vandaag komen voorbij. Topless DJ Diva is niet alleen op nationaal niveau actief maar ook internationaal. Ondertussen heeft ze over de hele wereld opgetreden maar het is ooit beginnen in Nederland. Oudejaarsavond 2002 was DIVA te gast bij de Ex Porn Star Party, toen één van de organisatoren haar vroeg om in te vallen. Na een uur draaien voor zo’n 1000 mensen in een geweldige en hete sfeer, vroegen mensen of ze iets wou uittrekken. En… ze deed het. Zo was Topless DJ Diva een feit! Vanaf dat moment werd Topless DJ Diva veel gevraagd voor party’s, vaak met een erotisch tintje.

Boekingen van DJ Diva

Haar slogan is: ‘Muziek is voor de oren, maar het oog wil ook wat!’.

Direct DJ Diva huren? Klik hier voor boekingen van DJ Diva

DJ Diva boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Diva

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Topless DJ1 x 120 minutenexclusief2 personenHouse / Dance€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.350,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand