Daani boeken

€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Female DJ
 • Genre
  Freestyle

Wil jij Daani boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Daani. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De vrolijkste, gezelligste en meest energieke DJ van Nederland is zonder twijfel DAANI. Deze powervrouw heeft een ongekende passie voor de hardere stijlen, die ze dolgraag met de hele wereld wilt delen.

Biografie Daani

De afgelopen jaren stond ze op toonaangevende festivals als Zwarte Cross, Decibel, Defqon1 en Pussylounge. Naast haar drukke tourschema zit ze geregeld in de studio, wat resulteerde in tracks met o.a. Zany, Billy The Kit, Crude Intentions en Ruthless.

Boekingen van Daani

Door haar bruisende show gevuld met de beste en aanstekelijke hard- en freestyle tracks is zij een niet te missen act!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Daani kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Daani wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Daani wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Daani online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Daani kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Daani boeken

Ben jij benieuwd hoe je Daani kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Daani boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Daani

Daani inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daani

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Female DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFreestyle€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€825,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand