De Hofnar boeken

Richtgage: € 1.250,- tot € 1.750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Deep House

Direct De Hofnar boeken voor jouw party of event? De Hofnar gaat overdag als Jeroen Maas door het leven en is al zijn hele leven bezig met muziek. In 2013 debuteert hij met de track Oxas, gevolgd door het mini-album Zonnestraal. Ondertussen maakt hij remixen van actuele hits als die van Macklemore & Ryan Lewis (Same Love) en John Legend (All Of Me).

De Hofnar boeken

Hij maakt snel faam in de deep house-scene. In 2014 maakt hij, samen met Sam Feldt en Henk Westbroek het nummer “Zolang Ik Jou Heb“. Sinds 2014 is De Hofnar non-stop aan het toeren door Europa en speelde hij al op grote festivals zoals Extrema Outdoor, WiSH Outdoor en Summer Festival. Snel hierna volgde Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

Support van grote namen

Dit was nog niet alles want snel kwamen er aanvragen van Tiësto, Laidback Luke, Armin van Buuren en Pete Tong voor het maken van officiele remixes voor hun tracks. .

Boekingen van De Hofnar

De Hofnar ziet zichzelf als iemand die het publiek voorziet van vreugde en plezier. Hierdoor ook de keuze voor zijn naam. Zijn slogan is niet voor niks: You’re the kings and queens and I’m just here to entertain you.’’

Direct De Hofnar boeken? Klik hier voor boekingen van De Hofnar

De Hofnar boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Hofnar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid & techniek1 persoonDeep HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand