Chris Hordijk boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Pop

€2.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Inmiddels is de nuchtere Chris Hordijk wel gewend aan het idee dat massa's muziekliefhebbers zwijmelen bij zijn geweldige fluwelen stemgeluid. Zijn cover van “The A-Team” van Ed Sheeran overstemt het origineel met gemak.

Chris Hordijk boeken

Woonachtend in Wageningen komt Chris uit een muzikaal gezin, want zijn zus Lisa Lois heeft al eerder de talentenshow X-Factor gewonnen. Op zijn 15de had Chris genoeg gespaard om een drumstel te kunnen kopen en vanaf dat moment zit hij in bandjesChris blijkt naast drummer ook een te gekke zanger te zijn. Zo speelt hij in verschillende formaties. Met een eigen klank en soulachtige interpretatie weet hij stevige funk en rock songs om te toveren tot soulvolle tracks. Recht uit het hart.

Boekingen van Chris Hordijk

Ook in Ede en Wageningen is Chris geen onbekende. Zo treedt Chris momenteel op als drummer bij de Pearl Jam tribute band Backalive en de formatie Spoonbag. Naast zanger en drummer is Chris ook member van het songwriterteam Orangetracks.com dat bestaat uit Wesley Glasmacher en Chris Hordijk. Wesley en Chris schrijven hun eigen songs van motown tot popmuziek. Nu is hij te boeken voor een optreden waar hij al zijn hits ten gehore brengt.

Direct Chris Hordijk huren? Klik hier voor boekingen van Chris Hordijk

Video afspelen

Chris Hordijk boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€3.230,-